Flori Raiciu s-a despărțit de Adrian Cristea! Cum încearcă voluptoasa blondă să îl uite!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
27/06/2018, 15:44
Flori Raiciu s-a despărțit de Adrian Cristea! Cum încearcă voluptoasa blondă să îl uite! GALERIE FOTO
Flori Raiciu s-a despărțit de Adrian Cristea

Flori Raiciu s-a despărțit de Adrian Cristea! Formau un cuplu foarte frumos, dar a trebuit să-și spună adio, după numai două luni de zile de relație. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Florentina Raiciu a ales să plece imediat în străinătate, după despărțirea de musculosul Adrian Cristea, pe când antrenorul de fitness s-a afundat și mai mult în lucrul la sală. Se pare că blondinei îi este dor și suferă după el. Fostul model Playboy, care a cochetat și cu televiziunea, ca asistentă, îi trimite în continuare mesaje lui Cristea, chiar dacă pe rețelele de socializare postează imagini în care apare în compania altor bărbați.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Gheorghe Turda a recunoscut că are o relație cu ea! Cu câți ani este Nicoleta mai tânără decât el

Flori Raiciu s-a despărțit de Adrian Cristea

De când a renunțat la televiziune, Florentina Raiciu și-a deschis un mic business. Este vorba despre un salon de înfrumusețare care pare că merge destul de bine, asta pentru că blondina e mai mereu prin vacanțe exotice, în cele mai exclusiviste locuri, de unde postează fotografii care îi încinge pe bărbați mai ceva ca luna lui cuptor!

Închide ×