Gheorghe Turda a recunoscut că are o relație cu ea! Cu câți ani este Nicoleta mai tânără decât el

în Stiri mondene
25/04/2018, 23:36
Gheorghe Turda a recunoscut că are o relație cu ea! Cu câți ani este Nicoleta mai tânără decât el GALERIE FOTO
Gheorghe Turda are o relație cu o femeie cu 23 de ani mai tânără

Ghoerghe Turda a recunoscut că are o relație cu Nicoleta Voicu. Rapsodul de 70 de ani spune că nu poate sta singur și că în sfârșit și-a găsit marea dragoste.

”Da, așa este, am o relație cu Nicoleta. Eu sunt un om căruia nu-i place singurătatea, nu pot să stau singur. Nicoleta  este o femeie minunată, de casă și cu o carieră de succes. Așa pe scurt, ce să vă spun despre ea: A fost căsătorită, a divorțat și are un băiat care acum este la facultate, este o mamă minunată. Pe lângă faptul că este solistă de muzică populară este și profesoară. A fost o fată necăjită, a fost greu încercată de soartă.  A fost înfiată de niște rude ce locuiesc în zona Buzăului”a mărturisit Gheorghe Turda, pentru Cancan.ro.

Nicoleta, femeia cu care are o relație Gheorghe Turda, îi împărtășește sentimentele

Nicoleta este cu 23 de ani mai tânără decât artistul, însă susține că sentimentele ei sunt sincere.

”Va ști lumea ce, deocamdată, știm doar… noi! Octombrie, 25 octombrie. Iubirea s-a născut în… toamnă. Și-au trecut zile, multe zile. Și zilele s-au făcut luni. Mesaje, apeluri și dorința de a spune «Da!» Nu acel «Da!» din fața stării civile, ci acel «Da!» de a fi împreună. (…) Am lăsat lumea în… lumea ei și mi-am urmat destinul. Am spus «Da!”, vreau sa fiu fericită! Și am dat curs IUBIRII mele”a fost mesajul prin care Nicoleta Voicu i l-a transmis artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×