Flick și Răzvan Popescu, dați afară de șefii de la Antenă! Audiența slabă de la Antena Stars le-a cauzat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/11/2019, 08:20
Flick și Răzvan Popescu, dați afară de șefii de la Antenă! Audiența slabă de la Antena Stars le-a cauzat
Flick și Răzvan Popescu nu mai prezintă emisiunea Star Matinal de la Antena Stars. Sursa foto: antenaplay.ro

Flick și Răzvan Popescu fac un cuplu de senzație la radio și au încercat să atragă un public numeros și în televiziune. Cei doi au prezentat emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, dar se pare că apariția lor pe micile ecrane nu a fost una de bun augur.

Flick și Răzvan Popescu nu mai prezintă emisiunea Star Matinal

Flick, pe numele său real Filcea Sebastian Andrei, este cunoscut pe rețelele de socializare ca și Domnul Rimă pentru versurile pe care le face ”la comandă” și nu numai. În plus, Flick face furori și la radio unde face echipă bună cu un alt jurnalist și voce de radio, Răzvan Popescu. Cei doi oameni de radio și-au încercat norocul și în televiziune și pentru o perioadă au prezentat emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars.

Cu puțin timp în urmă șefii de la Antenă au luat o decizie radicală, mai exact i-au pus pe liber pe cei doi prezentatori. Se pare că emisiunea lor nu era vizionată de un public numeros așa cum s-ar fi așteptat producătorii. Și pentru că emisiunea nu aducea rating, acum Flick și Răzvan Popescu au încheiat colaborarea cu Antena Stars, scrie cancan.ro.

Cei doi prezentatori nu se așteptau să se încheie colaborarea

„Oricum, iarna cred că ne prinde, adică luna decembrie. Avem matinalul dimineaţa la Antena Stars, emisiunea de la radio după amiază. Luni începem de la ora 8:00. Noi, după cum ştii, în primul descălecat, am stat vreo cinci săptămâni. Noi doi cu Nasrin, a fost o perioadă de tranziţie. A fost profesoara noastră de Antena Stars. Ea rămâne în echipa care a consacrat-o, cu Andrei. (…) Noi rămânem cu chef Berry şi cu Roxana asistenta, care a dovedit că poate fi un real sprijin pentru noi”, au spus Flick şi Popescu la Xtra Night Show în urmă cu două luni, potrivit spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×