Bianca de la Star Matinal a făcut accident. Primele informații despre starea fostei concurente de la Bravo, ai stil

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 13:41
Bianca de la Star Matinal a făcut accident. Primele informații despre starea fostei concurente de la Bravo, ai stil
Bianca de la Star Matinal a fost concurentă la Bravo, ai stil. Sursa foto: viva.ro

Bianca, asistenta de la Star Matinal și fostă concurentă la Bravo, ai stil, a făcut accident. Blondina a trecut prin clipe de groază, iar în spațiul virtual au apărut și imagini cu mașina care este complet bușită. Asistenta de la matinalului postului de televiziune Antena Stars a scăpat teafără din accidentul care putea fi fatal.

Bianca de la Star Matinal a făcut accident în drum spre platoul de televiziune

Blondina de la Star Matinal a făcut accident în această dimineață, notează cei de la spynews.ro, portal care a publicat și o fotografie cu mașina după impactul care a speriat-o de moarte pe vedetă. Bucovineanca sexy care i-a cucerit pe telespectatori la Kanal D, unde a participat în emisiunea Bravo, ai stil, unde a ajuns aproape până în finală, este bine, iar de sâmbătă va apărea din nou pe micul ecran.

Colega de platou a lui Andrei Ștefănescu și Nasrin a făcut accidentul în timp ce se îndrepta spre platoul matinalilor. Vedeta s-a speriat foarte tare, însă a scăpat fără să fie rănită. Manechinul conducea un Audi negru și, din grabă, și pe fondul intemperiilor vremii, și-a lovit partea din față a mașinii.

bianca star matinal
Așa arată mașina Biancăi de la Antena Stars după accident. Sursa foto: spynews.ro

Bianca poate fi urmărită în weekend la Antena Stars

Bianca poate fi urmărită în fiecare dimineață de vineri până duminică în matinalul de la Antena Stars. Nu este singura fostă concurentă de la Bravo, ai stil care a reușit să prindă un loc bun în televiziune. Aceeași soartă a avut-o și Emily Burghelea, fostă concurentă în sezonul 3 al show-ului de modă de la Kanal D, care acum lucrează ca asistentă în emisiunea „Acces direct” de la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×