Flavia Mihășan este însărcinată? Iată ce a declarat dansatoarea

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/11/2018, 13:02
Flavia Mihășan este însărcinată? Iată ce a declarat dansatoarea GALERIE FOTO
Fotografie în care este Flavia Mihășan. Aceasta își face oare timp pentru un copil?

În presă, se vehiculează că Flavia Mihășan, vecina de la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, ar fi însărcinată! Iată ce a declarat dansatoare despre apariția unui copil. Aceasta apare pe micile ecrane de luni până vineri, de la ora 09:00, însă nu a s-a observat niciun semn care să arate o posibilă sarcină. Mai mult, la începutul acestui ani, Flavia a fost întrebată de ce nu face un copil. În acel moment, vecina de la emisiunea matinală a fost extrem de entuziasmată, dar a declarat că dorința există, însă timpul o împiedică.

Cu toate acestea, se produc schimbări în emisiunea longevivilor prezentatori; schimbări care te duc cu gândul la o posibilă sarcină a dansatoarei și anume: căutarea moderatorilor, printr-un concurs, a unei noi vecine la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. De la începutul preselecției unei alte prezențe feminine din cadrul emisiunii, toți urmăritorii matinalului se întreabă ce se va întâmpla cu Flavia. Următoarea întrebare a fanilor este și vine ar putea fi tatăl, întrebare la care avem răspuns.

Flavia Mihășan, însărcinată?

Flavia Mihășan, ținând în mână un buchet cu flori. Este oare aceasta însărcinată?
Fotografie cu partenerul de viață al Flaviei Mihășan. Marius Moldovan este oare tatăl posibilului copil al Flaviei?

Pe numele său, Marius Moldovan, a apărut în viața Flaviei Mihășan o dată cu repetițiile pentru musicălul ”Mamma Mia”. Acesta, în vârstă de 27 de ani, este actor, fotomodel și dansator. Originar din Bistrița, și-a terminat studiile la Cluj-Napoca, apoi s-a mutat la București. În prezent, iubitul Flaviei ar lucra la Teatru Evreiesc de Stat, activează ca model și administrează și o afacere din orașul natal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×