Fiul lui Leo Iorga, mesaj emoționant după ce tatăl său a murit răpus de cancer

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 13:56
Fiul lui Leo Iorga, mesaj emoționant după ce tatăl său a murit răpus de cancer GALERIE FOTO
Paul Iorga, mesaj pentru tatăl său, Leo, după moartea acestuia *foto: facebook

Solistul trupei Compact, Leo Iorga, a murit sâmbătă, 2 noiembrie, la doar 54 de ani. Artistul a murit după ce a avut ma imulte complicații din cauza cancerului, boală care i-a dat bătăi de cap din 2011 încoace. Leo lasă în spate doi băieți, Edy și Paul, și pe soția lui, Paula. Mezinul familiei, Paul (22 de ani) a ținut să lase un mesaj pe contul său de facebook.

Paul Iorga, mesaj pentru tatăl său, Leo

Astfel, Paul a publicat pe facebook o poză alături de tatăl său dintr-un studio radio și a scris mesajul „I will miss you (eng. O să îmi fie dor de tine)”. Prietenii tânărului s-au înghesuit să îi scrie mesaje de condoleanțe tânărului artist.

Paul Iorga a călcat pe urmele tatălui său și a început o carieră în muzică. Mezinul familiei este atât solist, cât și chitarist. El a lansat mai multe melodii single, dar și în orchestrație pentru artiști precum Connect-R.

Paula și Leo Iorga erau căsătoriți de 30 de ani

Paul este fiul lui Paula și Leo Iorga. Cei doi s-au căsătorit pe 15 septembrie 1989 și anul acesta au aniversat 30 de ani de mariaj. Lucrurile nu au mers, însă, mereu roz în relația lor, iar în urmă cu ani de zile, solistul trupei Compact a avut o aventură cu Florența Marin, impresara sa. Leo s-a îmbolnăvit de cancer, iar soția i-a iertat escapada amoroasă. Mai mult decât atât, în 2017, a mers și cu el în Cuba, unde acesta a fost supus unui tratament experimental pentru cancer.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×