Filmul accidentului în care a murit DJ TigAie! Ce s-a întâmplat în ultimele momente

DJ Tigaie a încetat din viață, iar acum au apărut informații noi care pot reconstitui filmul accidentului. Iată cursul evenimentelor din noaptea tragediei. Pe numele său real Daniel Stănciulescu, s-a stins în ziua de joi, data de 4 octombrie. Sfârșitul său a fost în urma unui accident rutier. Acesta a avut loc în localitatea Misleanu, Ialomița. În vârsta de 61 de ani, bărbatul care încânta oamenii la evenimente, mergea dinspre Slobozia spre Urziceni. Drumul terorii i-a pus capăt zilelor. Se pare că bărbatul a pierdut controlul automobilului, intrând inevitabil pe contrasens, unde se afla și un alt autovehicul. Celălalt șofer, care-și putea găsi și el sârșitul, a fost mai norocos. Din păcate, doar pentru cel supranumit ”DJ-ul elitelor” a decedat.

Potrivit Inspectoratului de poliție județean(IPJ), incidentul s-a întâmplat în jurul orei 19:00. ”În jurul orei 19.00, în apropiere de localitatea Misleanu din județul Ialomița, un bărbat de 61 de ani, din București, care se deplasa pe DN2 dinspre Slobozia spre Urziceni, a pierdut controlul direcției de mers, iar autoturismul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un ansamblu auto”, a declarat Andreea Loghin, IPJ.

Filmul accidentului în care a murit DJ Tigaie!

Citește și:Ce se va întâmpla cu fetița Elenei Udrea. Avocatul ei a spus tot

Citește și: Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Mondială a Educației!

Totodată, aceasta a mai vorbit și despre situația celui de-al doilea conducător. ”Acesta era condus de un bărbat de 55 de ani, din Constanța. În urma impactului, conducătorul auto de 61 de ani a decedat, iar cel de-al doilea șofer, a fost rănit”, a încheiat Andreea Loghin, IPJ Ialomița. Întâmplarea tragică s-a întâmplat chiar cu o zi înainte ca DJ-ul să susțină un concert. Pe data de 5 octombrie trebuia să fie prezent într-un club din București, pentru a-i bucura pe cei prezenți cu muzica sa.

Taguri: constantadj