Fiica lui Ilie Micolov nu va participa la înmormântarea tatălui! Incredibil cine se ocupă de funeralii!

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/07/2018, 15:15
Fiica lui Ilie Micolov nu va participa la înmormântarea tatălui! Incredibil cine se ocupă de funeralii! GALERIE FOTO

Artistul Ilie Micolov, iubit de o ţară întreagă, a murit sâmbătă după-amiză, în locuința sa din localitatea Oglinzi, judeţul Neamţ. Din păcate, în ultimii ani, Micolov a fost părăsit de familie, iar afecțiunile de care suferea l-au făcut să trăiască o adevărată dramă, doar câțiva prieteni rămânându-i alături.

O verișoară a artistului a explicat cp Ilie Micolov suferea de o boală gravă, mai precis cancer osos cu metastazeA murit în casa din Oglinzi, judeţul Neamţ. A avut cancer osos, în metastază. A avut multe complicaţii. El a fost internat în trecut la spital, cu fractură de femur. La spitalul din Piatra Neamţ i s-a făcut şi computer tomograf, dar a fost externat pe 2 iulie. Vineri i-am serbat ziua de nume, că a fost Sfântul Ilie, şi-a cântat şi el «La mulţi ani!»… Asta e! Vă spun sincer, sunt terminată psihic. Marţi va avea loc înmormântarea, la Suceava, în locul natal, la părinţii lui”, a declarat pentru Mediafax femeia.

Fiica lui Ilie Micolov nu va participa la înmormântarea tatălui

După ce l-au abandonat, soția și fiica au primit vestea despre moartea lui Ilie Micolov ăn străinătate. Din spusele apropiaților, se pare că Elena, fiica lui, nu va participa la înmormântare. În schimb, soția este așteptată în țară. Între timp, un prieten din Bucurtești și câteva rude se vor ocupa de funeralii. . “Ne-a lăsat cu limbă de moarte să îl îngropăm ca pe un bun creştin. Soţia e aşteptată să vină azi din străinătate (n.r. duminică), însă fata nu va veni, pentru că este însărcinată. Până să ajungă ea ne-am ocupat noi de înmormântare, împreună cu familia din Suceava, care avea grijă de el”, a declarat pentru Click! Lungu Marin, un prieten din Bucureşti.

Ilie Micolov, părăsit de familie. Ce povestea maestrul

De când s-a întors în țară, Ilie Micolov a fost părăsit de familie, după cum povestea chiar el. Avea chiar și un nepoțel pe care nu l-a cunoscut niciodată. Artistul vorbea despre el cu lacrimi în ochi. ”De patru luni nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun acolo (n.r. în Germania), este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici pe nepot nu l-am văzut vreodată”, povestea solistul în urmă cu câteva luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×