Ilie Micolov a murit! Artistul avea 69 de ani

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
21/07/2018, 14:05
Ilie Micolov a murit! Artistul avea 69 de ani GALERIE FOTO

Ilie Micolov a murit, la vârsta de 69 de ani. Vestea a picat ca un trăznet peste toți iubitorii muzicii românești din anii ’80. Cea mai cunoscută melodie a interpretului este ”Dragoste la prima vedere”, un șlagăr care este cunoscut astăzi până și de cele mai tinere generații.

Ilie Micolov a murit la vârsta de 69 de ani, la Bucureşti. Se pare că în ultima vreme actorul se confrunta cu mari probleme de sănătate. Artistul suferea de astm, diabet și avea și probleme cu inima. După ce s-a întors în România, Ilie Micolov a suferit enorm deoarece familia sa a rămas în Germania, acolo unde emigrase în 1988.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ilie Micolov a murit

Vestea că Ilie Micolov a murit i-a întristat pe fani. Artistul împlinise 69 de ani, luna aceasta. Ilie Micolov era din Suceava și s-a remarcat prin albumul ”Dragoste la prima vedere”, care s-a vândut în peste 600.000 de exemplare.

Închide ×