Fiica Andreei Esca, pusă la grea încercare! Ce a auzit Alexia Eram despre Mario Fresh: „Abia a luat BAC-ul”

Claudiu Surmei   
în Instant Articles
07/02/2019, 12:58
Fiica Andreei Esca, pusă la grea încercare! Ce a auzit Alexia Eram despre Mario Fresh: „Abia a luat BAC-ul” GALERIE FOTO
Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, criticată pentru relația cu Mario Fresh

Fiica Andreei Esca este pusă la grea încercare! Tânăra a primit pe o rețea de socializare un mesaj de la un internaut care o critică pentru că a ales să fie într-o relație cu Mario Fresh. „Abia a luat BAC-ul și e un cântăreț modest”, este mesajul primit pe internet de Alexia Eram.

Relația dintre Alexia Eram, fiica Andreei Esca și Mario Fresh a stârnit foarte multe comentarii pe internet. Dacă mulți îi admiră pe cei doi tineri și îi văd formând un cuplu perfect, există însă și guri rele care s-au grăbit să îi critice. În vârstă de 18 ani, Alexia este plecată la studii în Londra, în timp ce Mario Fresh participă la concursul Exatlon, la Kanal D.

Alexia Eram și Mario Fresh
Alexia Eram și Mario Fresh

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, criticată pentru relația cu Mario Fresh

Fiica Andreei Esca, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, a fost criticată recent de un internaut, care i-a scris că nu înțelege de ce a ales să fie într-o relație cu Mario Fresh, despre care a spus că abia ar fi trecut BAC-ul și că nu ar fi un cântăreț bun. „Sunt curios cum de ești cu… Mario. Săracul, abia a luat notă de trecere la BAC, e un cântăreț foarte modest, iar când vorbește, gramatica îl omoară”, este mesajul pe care l-a primit Alexia Eram.

Un alt utilizator de internet i-a scris Alexiei că nu îi stă bine alături de iubitul ei. „Nu vă potriviți deloc”, este un alt mesaj pe care tânăra l-a primit pe rețelele de socializare. Alexia Eram și Mario Fresh par însă că nu dau importanță criticilor care vin din partea unor internauți și își văd în continuare de relația lor, iar din pozele pe care le postează reiese că trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×