Felicia Donose, momente delicate! Ce se întâmplă cu sarcina ei!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
26/06/2018, 11:05
Felicia Donose, momente delicate! Ce se întâmplă cu sarcina ei! GALERIE FOTO

Felicia Donose trece prin momente delicate! Cunoscută sub numele de scenă Fely, cântăreață și compozitoare română care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României, este însărcinată și este speriată de transformările și stările prin care trece! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Sunt tripolară. Schimb stările foarte des. Treaba cu sarcina te schimbă. E o chestie care se întâmplă şi pe care o spun fără nici o ruşine, şi anume că mă uit în oglindă la mine şi mi se pare că sunt mai frumoasă.

Felicia Donose, momente delicate. ”Ar fi benefic să facă măcar căsătoria civilă

E o etapă faină în care sunt şi aşa paranoia pentru că e primul copil. Am foarte multe frici, dar de exemplu, dacă ar fi după mine, pentru copil aş face câte un ecograf în fiecare zi. Treaba cu naşterea este una dintre cele mai mari frici din viaţa mea”, a spus cântăreața în vârstă de 32 de ani, potrivit Cancan.ro.

Cântăreața ar putea avea băiețel, după cum spune parapsihologului Florentina Ion. ”Cam 80% este băieţel. A fost foarte ataşată de bunica ei şi când mai are momente de slăbiciune, i s-a transmis să-i ceară ajutorul pentru că este un spirit superior care o poate ajuta de acolo de unde este. Să aibă grijă la modul de alimentaţie. Este mai sensibilă. O să nască prin cezariană. Ar fi benefic să facă măcar căsătoria civilă, ca acest copilaş să vină într-o familie”, a declarat parapsiholog.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×