Facebook se schimbă din nou! Cum se vor putea viziona evenimetele, din aplicație

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 16:58
Facebook se schimbă din nou! Cum se vor putea viziona evenimetele, din aplicație
Facebook va avea parte din nou de câteva schimbări

Facebook are din nou parte de schimbări! Se pare că utilizatorii vor putea vedea de acum înainte evenimentele petrecute în formatul stories. Bulinele mici rotunjite care se afă deasupra feed-ului al Facebook-ului vor deveni gazdele evenimentelor partajate în rețeaua de socializare.

Facebook a anunțat că schimbările vor veni în curând, astfel că testările în cauză au început pentur funcția de evenimente.  De asemenea, în februarie anul trecut, rețeaua de socializare a anunțat că se va schimba radical. Mark Zuckerberg a prezentat o funcție nouă care ia cu asalt cea mai folosită rețea de socializare din lume.

Facebook, noi schimbări! Formatul Stories va fi adaptat

Facebook a anunțat că vor începe testele pentru alte schimbări. Aceștia doresc să abordeze ceva nou în privința funcției de evenimente a rețelei. Formatul Stories va urma să fie adaptat, prezentând astfel evenimentele postate de utilizatori, nu doar informațiile despre acestea. Aceștia vor putea chiar să interacționeze. Testarea noii funcţii va avea loc în Statele Unite, Mexic şi Brazilia. Utilizatorii din aceste ţări vor putea vedea şi folosi evenimentele în format Stories atât pe Android, cât şi pe iOS.

Facebook anunță schimbări!
Facebook anunță schimbări!

„Ne aşteptăm ca Stories să depăşească numărul de postări al News Feed-ului, devenind cea mai populară modalitate prin care oamenii partajează conţinut”, a declarat Mark Zuckerberg  în luna februarie a anului trecut despre schimbările pe care le va suferi Facebook. Cofondatorul Facebook crede că Stories este un locuitor foarte bun al News Fedd-ului, astfel că este mai rezistent la abuzuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×