Emisiunea ”Prietenii de la 11” iese din grila Antena 1. Prima reacție a lui Florin Ristei. Ce spune despre Diana Munteanu

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
15/02/2019, 22:31
Emisiunea ”Prietenii de la 11” iese din grila Antena 1. Prima reacție a lui Florin Ristei. Ce spune despre Diana Munteanu GALERIE FOTO
Emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila Antena 1

Emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila Antena 1. Postul de televiziune va face schimbări majore în grila de emisiuni, iar show-ul prezentat în fiecare dimineață de Diana Munteanu și Florin Ristei ar urma să fie scos de pe post. Florin a oferit prima reacție pe contul personal de Facebook.

„Prietenii de la 11”, emisiune prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, nu își va mai găsi locul în grila postului de televiziune Antena 1. Nu ar fi pentru prima dată când Diana Munteanu își pierde postul de la Antena 1. S-a mai întâmplat în 2014, când frumoasa blondă și-a încheiat colaborarea cu Antena 2, actualmente Antena Stars, unde prezenta emisiunea „Conferinţa de presă”. În toamna anului 2015, Diana Munteanu a fost cooptată în juriul „Ham talent”, iar în 2016 a prezentat show-ul de talente „Bravo, România!”, alături de Liviu Vârciu. Audiența a fost însă una destul de slabă, astfel că mai întâi emisiunea a fost mutată din prime time, iar ulterior a fost scoasă din grilă. În 2017, Diana Munteanu a devenit prezentatoarea emisiunii „Prietenii de la 11”, care se apropie de final.

Florin Ristei și Diana Munteanu
Florin Ristei și Diana Munteanu

Emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila Antena 1

Florin Ristei a reacționat pe contul de Facebook cu privire la scoaterea din grila Antena 1 a emisiunii „Prietenii de la 11”. „Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea Prietenii de la 11 iese din grila de programe Antena 1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena 1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând :D”, a anunțat Florin Ristei pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×