Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 29 noiembrie

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/11/2019, 15:05
Emisiunea iUmor Live pe Antena 1 – Ediția de vineri, 29 noiembrie
Începe sezonul 7 iUmor

Emisiunea iUmor revine Live pe Antena 1 cu ediția de vineri, 29 noiembrie! Scena se umple din nou de talent, dar vor fi și momente când membrii juriului vor roși unul câte unul, deoarece Cheloo, Mihai Bendeac și Delia vor fi luați la ”roast”.

Emisiunea iUmor revine Live pe Antena 1 cu Ediția de vineri, 29 noiembrie

Vineri seara, 29 noiembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor avea parte de o ediție specială iUmor în care mai multe vedete, dar și persoane dragi Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac vor veni în fața juraților pentu a face glume pe seama lor.

Fanii iUmor vor putea urmări vineri seara momente savuroase de “roast”, la care vor participa mai multe vedete, printre care Maia Morgenstern, Dan Bittman, Oase și Gina Pistol, care îi vor lua la bani mărunți pe cei trei membri ai juriului.

Delia va fi loată la ”roast” de sora ei

”Am avut mari emoții să urc pe scena de la iUmor. Am acceptat invitația în urma unui război pe care îl duceam cu mine, aveam frică de vorbit în fața unui public, mai ales să iau la <> nişte oameni dragi. Dar cu ocazia asta mi-am învins teama pe care o aveam. Știu că și Delia a fost emoționată pentru mine, tocmai pentru că știa de frica mea. Dar pe la jumătatea momentului ne-am relaxat amândouă și a ieșit un moment frumos!”. Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, la iUmor, de la 20:00, la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×