Emil Boc la un adăpost de animale: „Câinii ăia au mai multă căldură decât votanții lui Firea din București”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 17:04
Emil Boc la un adăpost de animale: „Câinii ăia au mai multă căldură decât votanții lui Firea din București” GALERIE FOTO
Emil Boc a vizitat un adăpost de animale: "Câinii ăia au mai multă căldură decât votanții lui Firea din București"

Reacții amuzante după ce primarul Clujului, Emil Boc, a vizitat un adăpost pentru câini. Condițiile în care stau animalele au fost subliniate de un utilizator cu o remarcă amuzantă. „Câinii lui Emil Boc primesc mai multă căldură decât votanții lu’ Firea de la Bucale”, i-a comentat cineva primarului din Cluj.

„Am verificat condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca. Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 – 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt asigurate. Mulțumesc colegilor mei de la RADP pentru grijă și implicare profesională.”, a scris primarul Clujului, Emil Boc pe o rețea de socializare.

Emil Boc a vizitat un adăpost pentru animale! „Propagandă electorală pe spatele bietelor suflete”

Vizita lui Emil Boc la padocul din Cluj a stârnit reacții amuzante, dar și critici. Unul dintre cei care urmăresc postarile primarului a comentat acid postarea. „Propagandă electorală pe spatele bietelor suflete. Chiar nu își amintește nimeni ce a făcut ca politician la București?”, a scris internautul. Primarul Emil Boc a vizitat adăpostul de câini din Cluj și a arătat că animalele sunt în condiții bune, chiar dacă frigul de afară este tot mai greu de suportat.

Emil Boc în vizită la un adăpost pentru câini, în Cluj

La adăpost, Emil Boc nu a ezitat să mângâie doi câini fără stăpân din padoc. Primarul i-a asigurat pe cetățeni că animalele din adăpost sunt în siguranță, indiferent de condițiile meteo. „Din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă a anului, RADP a decis instituirea unei celule de criză capabilă să ia măsuri speciale atunci când situația o impune, pentru a veni în ajutorul patrupezilor care se află în adăposturi. Pentru a putea să le fie asigurat confortul termic, câinii sunt ținuți în interior, iar insalațiile de căldură funcționează la capacitate maximă.”, a scris primarul Clujului, Emil Boc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×