Emil Boc, la platane într-o discotecă! VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/10/2018, 16:32
Emil Boc, la platane într-o discotecă! VIDEO
Emil Boc, în postura de DJ, la platane

Emil Boc a stat la platane într-o discotecă! Primarul Clujului a fost fără cusur în rolul de DJ. În seara de sâmbătă, din data de 27 octombrie, liderul a spus ”prezent” unui eveniment special, care a vrut să readucă atmosfera discotecilor din anii ’80. De altfel, seara și muzica au fost la superlativ încât acesta a încercat să intre în personaj. Emil Boc s-a transpus imediat în postura unui om care se îngrijește de fundalul sonor pentru a-i bucura pe cei prezenți. Primarul din Cluj și-a pus căștile pe urechi fără să stea pe gânduri și a venit la pupitrul dj-ului. Alături de el a fost și soția sa. Primul impact la platane al politicianului a fost timid.

În momentul în care a ajuns la platane, dj-ul oficial i-a predat microfonul, iar Boc nu mai avea de ales decât să se conformeze rolului total nou pentru el. De altfel, este clar că această acțiunea nu poate fi uitată niciodată, fiind și una nou și plină de emoție, dar fiind și filmată. Înregistrarea video a fost făcută publică de un petrecăreț prezent în acea seară, care a aduăgat o descriere flatantă pentru primar. ”Boc e mai bun decât Armin 😀 #cluj #clujulmagic #discobtt #disco80”, a scris unul dintre admiratorii acestuia. Însă, de știut este că politicianul nu a stat niciodată departe de distracție. Acesta chiar a mers, alături de fiica sa, la Untold 2018.

Emil Boc, la platane într-o discotecă! Însă, politicianul nu stă numai la petrecut. Acesta promite și că în curând și Clujul va avea metrou

Însă, pe lângă activitățile în care se relaxează, primarul Clujului le promite cetățenilor că orașul lor va avea metrou. ”Suntem în faza finală de pregătire a studiului de prefezabilitate. Vom avea o întâlnire cu experți de la Universitatea Tehnică. Am realizat o echipă consistentă de oameni pentru a-și spune părerea despre propuneri, conform cerințelor viitorului. Acest metrou este pregătit pentru viitor și nu pentru standardele actuale”, a declarat Emil Boc. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×