După Petre Daea, încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. A citit un discurs fără noimă. Video

în Instant Articles
24/01/2019, 15:06
După Petre Daea, încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. A citit un discurs fără noimă. Video GALERIE FOTO
Ministrul Muncii, Marius Budăi, s-a făcut de râs la Bruxelles

După Petre Daea și Viorica Dăncilă, a venit rândul unui alt ministru din Guvernul României să se remarce printr-o gafă, la Bruxelles. Aflându-se în Parlamentul Europei pentru a face cunoscută lista priorităților României în contextul exercitării președinției Consiliului Uniunii Europene, ministrul Muncii, Marius Budăi, a părut derutat de propriile notițe și a ajuns să țină un discurs lipsit de orice logică. Întregul moment a fost surprins de deputatul PNL Dan Vîlceanu, care a postat imaginile cu pricina pe o rețea de socializare. Vezi AICI VIDEO cu discursul lui Marius Budăi.

Nici măcar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salvează pe miniștri din a se face de râs. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budăi s-a încurcat și a ajuns să vorbească fără noimă, sărind de la un subiect la altul. Budăi ar fi trebuit să prezinte prioritățile în cele 6 luni în care țara noastră deține președinția Consiliului Uniunii Europene.Ce a spus el la Comisia de Muncă din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a înțeles ce a citit”, se arată în postarea acestuia de pe Facebook.  „Acest ministru este cel care a semnat înghețarea pensiilor prin ordonanța 114/2018 și apoi spunea ca are temeri că opoziția va îngheța pensiile când va ajunge la guvernare. O tâmpenie! PSD-ALDE îți face campanie cu minciuni și manipulări.Românii au avut temerea ca ne va face de ras când va merge la Bruxelles și s-a adeverit”, a precizat deputatul, în continuarea mesajului său.

Marius Budăi
Marius Budăi

Guvernanții noștri se țin de gafe la Bruxelles

Ministrul Muncii nu este singurul remarcat prin gafele sale în Parlamentul European de la Bruxelles. Și Petre Daea a „reușit” să stârnească hazul celor prezenți, prin discursul său. „Cormoranii în România fac baie în piscine”, a fost mesajul ministrului Agriculturii, chemat în Comisia pentru pescuit cu scopul de a face cunoscute obiectivele României în domeniul respectiv, pe întreaga durată a președinției Consiliului UE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×