După ce a pierdut 4 deputați, PSD aduce alții, de la alte partide! Codrin Ștefănescu a făcut anunțul

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 18:40
După ce a pierdut 4 deputați, PSD aduce alții, de la alte partide! Codrin Ștefănescu a făcut anunțul
Codrin Ștefănescu, anunț despre noii deputați, după ce a pierdut alți 4!

Social- democrații au găsit soluții pentru a se replia, după plecările anunțate în ultimele zile. Nu mai puțin de patru deputați PSD și-au anunțat demisia, hotărând să facă parte din Pro România, astfel că partidul lui Victor Ponta și-a asigurat în momentul de față 19 parlamentari, la Camera Deputaților.

În aceste condiții, pesediștii s-au văzut nevoiți să se reorienteze rapid, pentru a umple golurile , iar înlocuitorii nu vor întârzia să apară. Cel puțin așa susține secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, care a anunțat că mai mulți parlamentari din alte partide se vor alătura zilele următoare formațiunii politice conduse de Liviu Dragnea.

PSD nu plânge după „trădători”. Se reorientează rapid

„Ne așteptăm la numele astea care s-au vehiculat, plecările, eram pregătiți. Puținele plecări din PSD erau luate în calcul de către noi. Am știut de la început, toți colegii, că, după încercarea de puci eșuată de acum câteva luni de zile, unii dintre colegii care stau cu urechea aplecată mai în exteriorul partidului decât în interior vor primi ‘verde’ pentru a întări partidulețul de buzunar condus de cel care ne-a trădat cel mai mult și al cărui nume nici nu vreau să-l rostesc. Asta e calea pe care au ales-o, dacă adversarii noștri își închipuie că vom pierde majoritatea după aceste mișcări pe care le-au făcut, toate concentrate, se înșală, pentru că noi deja ne pregătim să primim în rândul nostru între 8 și 11 parlamentari din alte partide în această perioadă, vorbesc de senatori și deputați., a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, anunț despre noii deputați!
Codrin Ștefănescu, anunț despre noii deputați!

De asemenea, secretarul general al PSD a spus că se  anunță o serie de plecări din PNL, parlamentarii fiind nemulțumiți de politica adoptată în ultimul timp de Ludovic Orban și ceilalți lideri, iar social-democrații nu vor ezita să profite de o astfel de situație. „Parlamentarii PNL sunt disperați de politica pe care o fac la vârf Orban și cu ai lui. Sunt presați, la rândul lor, de primarii care sunt disperați că Orban și ai lui au atacat Codul administrativ la Curtea Constituțională, bătându-și joc de primari, sunt disperați de ceea ce vorbește lumea în teritoriu vizavi de sondajul lor fals care i-a costat 14 miliarde de lei vechi. Oamenii pe stradă, în toate județele în care eu am fost, 11 județe doar luna asta, înjură la greu PNL-ul și conducerea PNL-ului și pentru faptul că europarlamentarii lor au votat împotriva României. De aceea, dintre parlamentarii lor care sunt cu capul pe umeri și care înțeleg că s-a ales praful de partidul lor cu amestecul ăla de pedelismo-securismo-băsismo-macoveism, ce este la ei, au bătut la ușile noastre. Și noi, pe oamenii care sunt corecți îi primim cu brațele deschise și asta vom face.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×