După „Balena Albastră”, un alt joc macabru a cuprins internetul. Tot mai mulți adolescenți se prezintă la spital cu răni cumplite

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/11/2018, 11:49
După „Balena Albastră”, un alt joc macabru a cuprins internetul. Tot mai mulți adolescenți se prezintă la spital cu răni cumplite
După Balena Albastră, alt jos extrem de riscant a venit să le pună viața în pericol adolescenților naivi

După ce în anul 2017 mai mulți copii au avut de suferit datorită jocului „Balena Albastră”, un altul și-a făcut apariția în 2018. Din păcate, din cauza provocărilor, mai mulți adolescenți au vut nevoie de îngrijirile medicilor.

Jocul are anumite reguli, iar copiii le respectă întocmai. Tinerii se filmează în timp ce se rănesc, în speranța să devină „staruri” în mediul online. Doctorii și asistentele spitalului Morriston, din Florida, au afirmat că numărul adolescenților răniți este în creștere. Toți copiii au în comun arsuri, prezente din cauza provocării jocului periculos.

„Balena Albastră” a fost dată uitării, însă alt joc periculos și-a făcut apariția în 2018

În spitalele din Florida și-au făcut apariții stranii ale unor tineri care suferă fizic din cauza unor provocări ale unui joc. În anul 2017, internetul a fost invadat de provocările de-a dreptul macabre ale „Balenei Albastre”, iar acum vieților tinerilor sunt puse din nou în pericol. Momentan, oamenii sunt avertizați despre regurile jocului, astfel că adolescenții să nu ajungă să se mai rănească. „Pot să înțeleg că este o anumită presiune pentru care cei tineri să fie acceptați în spațiul online în jocul provocărilor acestea atât de riscante. În ceea ce privesc pacienții, rezultatele pot fi diferite, alături de suport și tratament se vor vindeca. Din păcate, mulți vor rămâne cu cicatrici pe viață”, a spus specialistul Abertawe Bro Morgannwg.

„Ei copiază tot din mediul online și le spun provocările de pe Youtube. Tinerii se filmează între ei făcând provocările și urcă filmulețele pe internet sperând că vor fi staruri. Se vede clar că numărul copiilor care suferă arsuri grave crește și este din această cauză, a declarat o asistentă a spitalului din Florida. „Cel mai bun lucru în momentul acesta este ca adolescenții să nu ia parte la acest joc riscant. Poate că poate părea spectaculos pe site-urile de socializare, dar în realitate este foarte diferit. Ei ar putea să moară sau să fie traumatizați pe viață”, a mai spus asistenta Ana Biney.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×