Dragoș Bucurenci revine cu explicații, după ce a fost dat afară dintr-o emisiune TV!

în Poze haioase
10/07/2018, 16:17
Dragoș Bucurenci revine cu explicații, după ce a fost dat afară dintr-o emisiune TV! GALERIE FOTO
Dragos Bucurenci a vorbit despre emisiunea de la care a fost dat afara

Dragoș Bucurenci a revenit cu precizări, după ce a fost dat afară dintr-o emisiune a televiziunii Realitatea TV! Activistul a intrat într-un schimb de replici cu purtătorul de cuvânt al Biserii Ortodoxe Române, iar moderatoarea emisiunii, Alexandra Păcuraru, fiica acționarului postului de televiziune, nu a suportat acuzele aduse Bisericii, așa că și-a dat afară invitatul! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Nu cred că este în regulă să jignești credințele cuiva, nu cred că este în regulă să jignești religiile cuiva. Eu mi-am întrebat și prietenii dacă am exagerat. Dacă știam că în platou se află purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Ortodoxe, i-aș fi spus producătorului că eu am niște puncte foarte diferite de cele a le domnului Bănescu. Poate nu e o idee bună să fim în același platou. A fost ceva comic.

Citește și Dan Negru, atac DUR la adresa PRO TV! Ce spune despre noua emisiune 

Dragoș Bucurenci a făcut precizări legate de emisiunea de unde a fost dat afară

Am făcut afirmația, că sunt foarte mulți români, care pleacă din cauza dogmelor pe care biserica încearcă să le prezinte. Când l-am văzut pe domnul Bănescu în platou, l-am sunat pe producător, pentru că am crezut că am greșit emisiunea. Cu domnul Bănescu aș putea să continui oricând o dezbatere, pentru că nu s-a simțit din prima jignit, așa cum a făcut-o pe doamna moderatoare“, a spus Dragoș Bucurenci în cadrul interviului pentru Paginademedia.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×