Dan Negru, atac DUR la adresa PRO TV! Ce spune despre noua emisiune

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/02/2015, 11:06
Dan Negru, atac DUR la adresa PRO TV! Ce spune despre noua emisiune

Dan Negru este unul dintre realizatorii de emisiuni cu una dintre cele mai bune audiente TV din tara. Controversele care le-a iscat emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, l-au facut si pe Dan Negru sa trimita niste sageti otravite catre concurenta.

El a postat pe contul personal de Facebook un filmulet in care arata ca astfel de lucruri facea si el pe vremea cand prezenta emisiunea „Academia Vedetelor”. Mai mult, el se lauda ca pe atunci toate lucrurile erau destul de periculoase si nu atat de „safe” cum se vad astazi in emisiunea de la Pro.

„Cat de mult au evoluat masurile de siguranta…Acu’ 15 ani,la probele de la Academia Vedetelor, cele in care vedetelor li se puneau in maini serpi sau erau aruncate in butoaie pline cu tot soiul de oribilitati,masurile de siguranta nu existau. Florin Piersic sau Basescu, Madalina Manole sau Duckadam treceau printre serpi fara nicio centura de siguranta.Oricum totul era safe. Asa e si acum la televizor doar ca totul se face cu casti de protectie,cotiere si bustiere…Ai mei ma duceau la mare vara cu Dacia 1300 si nu-mi amintesc de vreo centura de siguranta in Dacia lui tata. Azi,cand urc in masina centura imi urla in urechi.Piersic sau Banica Jr au scapat dintre soparlele si serpii de la Academie fara centuri de siguranta…Iaca o mostra. Cu Giulia de la Candy ( tineti minte?) si cu adolescentul Smiley,intr-un tunel intunecat plin cu lighioane,filmat cu camere IR…”, a fost comentariul lui postat pe Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×