Dorian Popa a fost călcat din nou de hoți! Obiectul furat l-a făcut să meargă de urgență la poliție!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2018, 09:17
Dorian Popa a fost călcat din nou de hoți! Obiectul furat l-a făcut să meargă de urgență la poliție! GALERIE FOTO
Dorian Popa calcat de hoți

Dorian Popa, călcat din nou de hoți! Se pare că vedeta a fost jefuită de nu mai puțin de patru ori! La ultima spargere, vedeta a făcut 50% din treabă, după ce a urcat în apartament, fără a închide ușa mașinii. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vecinele lui sunt cele care l-au surprins pe făptaş şi au reuşit chiar să facă şi câteva fotografii. Acum, Dorian Popa vrea să se facă dreptate și urmează să se ducă la poliție cu pozele respective.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dorian Popa, călcat de hoții care i-au luat pistolul stricat și 500 de euro

„Eu arma o aveam în toc, aceasta poate fi purtată în toc special. O să mă duc şi la poliţie imediat. Mi-a lăsat portofelul gol. Şi-a luat şi o pereche de ochelari din uşa mea. Din greşeală am lăsat 500 de euro în portofel. Eu am uitat maşina deschisă. Mă frustrează cum un puşti a avut curajul în plină zi să intre în maşină, să închidă portiera. Fetele de la patru l-au pozat. Stătea liniştit în maşina mea. Era şi stricat pistolul, fraierul! (…) Îl ţin pentru a mă simţi în siguranţă. Nu ai văzut câte situaţii se întâmplă?”, a spus Dorian Popa.

Închide ×