Doliu în muzica populară! A murit Daniel Siminic

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 15:22
Doliu în muzica populară! A murit Daniel Siminic GALERIE FOTO
Daniel Siminic s-a stins din viață!

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Daniel Siminic a murit în urma unui infarct. Andrada Bârsăuan a fost cea care a făcut anunțul tragic pentru fanii artistului. Din nefericire, cântăreața a fost puternic afectată de decesul colegului său de scenă. Aceasta a lăsat un mesaj pentru a-i informa pe cei din mediul online în care trasnsmite odihnă veșnică pentru cel care i-a fost prieten bun. Cei doi au fost colaboratori în primă fază, iar, mai apoi, au devenit prieteni.

Daniel Siminic a murit!

Cântărețul de muzică populară Daniel Siminic a trecut în neființă din cauza unui infarct. Anunțul trist a fost făcut de colega sa de breaslă, Andrada Brâsăuan, care i-a devenit din colaboratoare, o prietenă foarte bună. „Am sa va transmit o veste trista tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el… Astăzi când trebuia sa filmam impreuna, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-ma ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi… Dumnezeu sa îl ierte și sa aibă odihna veșnica! ?”, a scris artista pe un site de socializare.

„Azi trebuia sa filmam impreuna gânduri și vise la care am gândit impreuna, mi-ați dat viața și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen… ma gândesc cu durere și realizez ca ultimul videoclip și ultima ta postare pe Facebook  e cantecul meu ” Când pleacă din lume tata”…. ??”, a mai adăugat Andrada Bârsăuan la mesajul din mediul online.

Daniel Siminic a decedat în urma unui infarct!
Daniel Siminic a decedat în urma unui infarct!

Fanii lui Daniel Siminic, mesaje de adio!

„Doamne,Doamne ce scurtă va fost viața…Îmi amintesc două zile de filmare in care v-am cunoscut și am râs cu drag. Dumnezeu să aibă grijă de familia dumneavoastră.  Odihnă veșnică ?!”, „Dumnezeu să te odihnească, Dane! Ai fost un om minunat și vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna!”, au fost unele din mesajele fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×