Doinița Maximilian, fiica Stelei Popescu, vrea să se mute din casa artistei: „E apăsător”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 10:12
Doinița Maximilian, fiica Stelei Popescu, vrea să se mute din casa artistei: „E apăsător” GALERIE FOTO
Fiica Stelei Popescu vrea să plece din locuința actriței!

Fiica adoptivă a artistei Stela Popescu, Doinița Maximilian, dorește să se mute din locuința în care a stat aceasta. Fiica artistei a mărturisit toate motivele pentru care nu se simte bine. Donița Maximilian s-a mutat în vila Stelei Popescu în luna februarie a anului 2018. “Doina s-a mutat deja în casa unde stătea Stela, la o săptămână – două după moartea ei. Nu a aşteptat nici măcar să treacă perioada de doliu. A cumpărat şi mansarda vilei. Acolo stătea un domn care a murit.

În 2017, înainte de moartea Stelei, Doina a vândut garsoniera pe care i-a dat-o Stela, iar cu banii de la garsonieră şi-a cumpărat mansarda. Am auzit că vrea să scoată la licitaţie şi hainele Stelei Popescu. Plus că ea nu ar fi înfiată de la 16 ani, aşa cum se spune. Am înţeles că, în acte, abia pe la vârsta de 40 de ani a fost adoptată”, a declarat un vecin al Doinei.

Doinița Maximilian, fiica Stelei Popescu, se mută din vila artistei!

Fiica adoptivă a Stelei Popescu locuiește la momentul actual în vila artistei din Grădina Icoanei. Casa este evaluată la peste 300.000 de euro. Acum, Doina Maximilian vrea să se mute din aceasta, pentru că atmosfera se simte din ce în ce mai apăsătoare.

Stela Popecu alături de fiica ei adoptivă, Doinița Maximiliam.
Stela Popecu alături de fiica ei adoptivă, Doinița Maximiliam.

„De când a murit Stela e o altă existenţă pentru mine, e totul mult mai apăsător. Am fost ca şi copilul ei, ea e o parte din mine. I-am făcut pomana de un an alături de familie şi de cei apropiaţi. Nu ştiu dacă o să stau în continuare în casa Stelei. E o locuinţă veche, are probleme cu instalaţia plus altele pe care prefer să nu le detaliez”, a declarat Doina Maximilian pentru click.ro. Amintim că Stela Popescu s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2017, la 81 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×