Doi părinți din Bârlad nu au mai ajuns la botezul propriului copil. Nașii i-au găsit drogați în casă

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 15:00
Doi părinți din Bârlad nu au mai ajuns la botezul propriului copil. Nașii i-au găsit drogați în casă GALERIE FOTO
Doi părinți din Bârlad, drogați în ziua botezului copilului lor

Caz șocant! Părinții unui copil din Bârlad au fost găsiți inconștienți în casă, după e consumaseră droguri, înainte de botezul copilului lor. Analizele medicilor au confirmat ipoteza primă a specialiștilor ajunși de urgență la locuința acestora. Mama copilului se află încă sub supravegherea celor de la Clinica de Nefrologie din Iași. Cei doi au fost găsiți confuzi și într-o stare de incoerență, căzuți în propria locuință, în ziua în care trebuiau să-și creștineze copilul!

Doi părinți din Bârlad, găsiți inconștienți în casă, din cauza drogurilor, în ziua botezului copilului lor

Tatăl respectiv are 27 de ani, iar mama e mai… „matură”, dacă se poate spune asta, are 34 de ani și au fost găsiți sub influența drogurilor în ziua petrecerii de botez a copilului lor. Inițial, s-a presupus că părinții din Bârlad aveau în corp monoxid de carbon. De asemenea, altă ipoteză a salvatorilor a fost că, după ce au avut un conflict conjugal, au încercat să se otrăvească reciproc, ce dacă era ziua botezului copilului lor?!

După ce cuplul părinților inconștienți, atât la propriu, cât și la figurat a ajuns sub atenta îngrijire a medicilor, starea de inconștiență fizică a persistat. Diagnosticul a fost de necrezut pentru cei din familia lor și nu numai.

Părinți drogați în ziua botezului
Părinți drogați în ziua botezului

Părinți drogați în ziua botezului lor

„Amândoi pacientii au fost adusi pe 1 martie, în jurul orelor 15:30-16:00, confuzi si cu o stare generală influentată. După investigatia Computer Tomograf, s-au exclus cauzele neurologice. În cazul bărbatului de 27 de ani, s-a relevat cresterea parametrilor de insuficientã renală, respectiv ureea si creatinina, iar în urma examenului toxicologic, au iesit pozitive testele pentru canabis si barbiturice. În aceste conditii, în dimineata zile de 2 martie, pacientul a fost directionat cãtre Clinica de Toxicologie a Spitalului «Sfântul Spiridon» din Iași, unde, din cauza agravării insuficientei renale, a fost transferat si internat la Clinica de Nefrologie a Spitalului Clinic «Dr. C. I. Parhon» din Iași. Aparent, pacientul a fost găsit căzut în casă, asa că prezenta si un traumatism cranio-cerebral minor. Nu stim exact ce s-a întâmplat, pentru că, din cauza confuziei, a fost greu de discutat cu el. E posibil să fi fost intoxicat si cu monoxid de carbon, dar nu putem fi siguri. Iar sotia prezenta o cefalee importantã si dureri musculare si a fost internată la Medicină Internă pentru supraveghere, în cazul ei testul toxicologic a iesit negativ”, a precizat pentru mass media doctorul Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului bârlădean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×