Doi minori au dat record de spargeri! Au furat din 15 maşini într-o singură noapte

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 11:05
Doi minori au dat record de spargeri! Au furat din 15 maşini într-o singură noapte GALERIE FOTO

Doi adolescenți au reușit să bată un record de spargeri! Copiii de 14 și 15 ani au spart într-o singură noapte 15 mașini. Incidentul a avut loc la Tulcea, unde poliția a și reușit să-i prindă pe cei doi. În noaptea de vineri spre sâmbătă cei doi au spart 15 mașini Dacia Logan.

Cei doi minori au operat în orașul Tulcea pe timpul nopții, dar au fost reperați și prinși de jandarmii locali. O echipă de intervenție i-a urmărit pe cei doi copii, de etnie rromă și a reușit să-i rețină pe strada Isaccei în zona Piaţa Veche din municipiul Tulcea, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cei doi copii au fost apoi predați Poliţiei Tulcea, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs infracțiunile.

Spargere record într-o singură noapte! Doi minori au spart și jefuit 15 mașini, doar cu o cheie și o foarfecă

Minorii au spart un număr record de 15 mașini, din care au furat tot ce au găsit de valoare. Infracțiunile au fost comise într-o singură noapte, iar conform jandarmilor, copiii ar fi spart numai autoturime marca Dacia Logan. Deocamdată cei doi au calitatea de suspecți și au fost reținuți de poliție. Interesant este modul în care aceștia operau. Ei au reușit să folosească la spargeri doar o cheie și o foarfecă cu care forțau încuietorile mașinilor, după care sustrăgeau tot ce găseau de valoare în automobile.

Cei doi minori au folosit la spargeri doar o cheie și o foarfecă cu care forțau încuietorile mașinilor

„În urma verificărilor s-a constatat că sunt autorii spargerii a 15 autoturisme marca Logan în noaptea de vineri spre sâmbătă. Asupra acestora au fost găsite următoarele: o foarfecă  cu care forțau ușile autoturismelor, un telefon mobil Samsung J5 care nu le aparținea, o cheie de Logan și aproximativ o sută de lei”, au declarat jandarmii, care au reușit să-i prindă pe cei doi, după care i-au predat poliției din Tulcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×