Dezvăluiri despre Alina Bica! Ce s-a întâmplat cu colega de celulă a Elenei Udrea, în Costa Rica: „A ajuns bătută”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 11:44
Dezvăluiri despre Alina Bica! Ce s-a întâmplat cu colega de celulă a Elenei Udrea, în Costa Rica: „A ajuns bătută” GALERIE FOTO
Dezvăluiri despre Alina Bica! Colega de celulă a Elenei Udrea ar fi ajuns bătută în Costa Rica

Un milionar român a făcut dezvăluiri despre Alina Bica! Cornel Tăbăcaru, care este rezident în Costa Rica, susține că fosta șefă a DIICOT ar fi ajuns bătută în țara din America Centrală. Declarația a fost făcută la postul de televiziune Antena 3, iar Tăbăcaru a precizat că nu știe cine a bătut-o pe Bica.

Alina Bica a fost condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care a fost acuzată de favorizarea făptuitorului. Fosta şefă a DIICOT a cerut anul trecut statut de refugiat politic în Costa Rica, țară în care se află și prietena sa, Elena Udrea, condamnată și ea la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Cele două au acuzat procurorii anticorupție că fac abuzuri pe toată durata proceselor. Atacurile au continuat și după ce au fugit în Costa Rica, acolo unde au ajuns să împartă pentru scurt timp aceeași celulă.

Dezvăluiri despre Alina Bica! Colega de celulă a Elenei Udrea ar fi ajuns bătută în Costa Rica

Cornel Tăbăcaru, milionar român rezident în Costa Rica și cel care a pornit după Revoluție în România afacerea cu sucurile TEC, a declarat la Antena 3 că Alina Bica ar fi ajuns bătută în țara din America Centrală.

Alina Bica și Elena Udrea se află în Costa Rica
Alina Bica și Elena Udrea se află în Costa Rica

„Am văzut-o în primele zile când a ajuns în Costa Rica. Vreau să vă spun că era bătută, ce să mai? M-am gândit că poate este o butaforie, dar erau semne de lovituri pe spate, am fost la doctorul meu, i-a făcut radiografie și a confirmat că a fost lovită cu un obiect contondent. Bica nu a continuat să spună ce și cum. Dar pot să confirm cu tărie că era bătută rău. Cât să se prefacă? Nici dacă ești Florin Piersic nu poți… O durea când punea pasul, o durea când a intrat în mașină. Am văzut-o că se scremea acolo. Concluzia: a venit bătută rău”, a spus Tăbăcaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×