Desfrâu în casa parohială: un preot din Iași, prins de soție cu amanta! Ce riscă acum

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 16:42
Desfrâu în casa parohială: un preot din Iași, prins de soție cu amanta! Ce riscă acum

Defrâu într-o casă parohială din Iași. Un preot este investigat după ce soția sa a depus o plângere împotriva acestuia în care îl acuză de infidelitate. Preotul riscă să fie caterisit după ce a fost nevoit să divorțeze de soția sa.

Reprezentanți ai Mitropoliei Moldovei și ai Bucovinei au primit o sesizare potrivit căreia preotul ieșean Flavian D., în vârstă de 29 de ani, și-ar fi înșelat nevasta. Bărbatul și-a înșelat soția inclusiv în postul Paștelui, iar amanta acestuia este un cadru didactic de la șoala în care preotul predă religie.

Preot din Iași, prins cu amanta

Desfrâu în casa parohială: un preot din Iași, prins de soția cu amanta! Ce riscă acum
Desfrâu în casa parohială: un preot din Iași, prins de soția cu amanta! Ce riscă acum

Șoala la care predau cei doi amanți este situată într-o localitate din județul Iași, iar din cauza infidelității preotului, care ar fi divorțat, riscă să nu mai îmbrace straiele bisericești niciodată. Potrivit plângerii depuse la Mitropolie, citată de „Ziarul de Iaşi”, fosta soţie a preotului Flavian D., l-ar fi surprins pe acesta cu amanta în casa parohială, dar şi într-un apartament pe care îl deţineau în comun.

Preotul ar urma să fie audiat de către reprezentanții Mitropoliei:. „Îl vom informa despre plângerea făcută de soţia sa, îi vom prezenta şi ceea ce ştim noi, abordăm şi problema divorţului, demarăm efectiv o anchetă. Atâta timp cât nu e vorba de un adulter demonstrat, dacă divorţul este pronunţat din culpa ambelor părţi, teoretic, da, este foarte pasibil de depunere din treaptă, dar asta se face în urma unei analize foarte atente. Am înţeles de la doamna că au fost la un notar, dar vreau să aflu şi părerea preotului miercuri“, a declarat Dumitru Boboc, inspector eparhial bisericesc de la Corpul de inspecţie bisericească al Arhiepiscopiei Iaşilor, pentru Ziarul de Iaşi. Pentru aceeaşi surrsă, preotul acuzat nu a vrut să comenteze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×