De ce nu a semnat Marian Godină pentru susținerea lui Kovesi

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 10:15
De ce nu a semnat Marian Godină pentru susținerea lui Kovesi GALERIE FOTO
De ce nu a semnat Marian Godină petiția online pentru susținerea doamnei Kovesi ca procuror european?

Toată lumea are pe buze aceeași întrebare: ‘De ce nu a semnat Marian Godină petiția în vederea susținerii doamnei Kovesi în funcția de procuror european?’ Pe lângă semnăturile adunate în petiția online care o sprijină pe Kovesi, aceasta mai primește susținere fără limite și din partea lui Dacian Cioloș și a USR-ului. „Îmi asum fără niciun fel de rezerve susţinerea totală a Laurei Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a ajuta şi a susţine această candidatură. În ultimii 30 de ani, actuala clasă politică a alungat românii care au dorit să facă ceva pentru România.

I-a împiedicat pe cei care au vrut să se implice şi a construit o elită politică formată din infractori şi din oameni lipsiţi de onestitate. Ajunge! A venit vremea să refuzăm lungul şir de umilinţe şi să facem ceva concret pentru viitorul ţării noastre”, a fost mesajul lui Dacian Cioloș pentru Laura Codruța Kovesi, de pe o rețea de socializare.

De ce nu a semnat Marian Godină petiția online pentru susținerea lui Kovesi?

Marian Godină a explicat decizia sa de a nu semna petiția online care o susține pe Laura Codruța Kovesi. De asemenea, acesta a mai mărturisit faptul că a primit multe mesaje în care era rugat să distribuie inițiativa în cauză și să semneze. „Am primit câteva mesaje în care eram rugat să semnez și să distribui o petiție pentru susținerea d-nei Kovesi.
La momentul ăla, petiția avea vreo 7000 de semnături, acum a depășit 100.000. Deci premiantul clasei a fost exmatriculat de noul diriginte ievaluator, timp în care noi am privit pasivi. Poate câțiva am ieșit în stradă. Câteva sute de oameni. Acum, după exmatriculare, fostul premiant este dorit de Oxford. Iar pe noi, ăia de n-am făcut nimic, ne apucă susținerea și semnăm petiții online.

Marian Godină explică de ce nu a semnat petiția care o susține pe Laura Codruța Kovesi
Marian Godină explică de ce nu a semnat petiția care o susține pe Laura Codruța Kovesi

Oare în cazul în care va fi aleasă, nu ne vom simți și mândri că suntem români? Oare nu ne va fi și oarecum datoare? Datorită NOUĂ, sutelor de mii de români, Kovesi a fost aleasă procuror european! Nu, nu “datorită” e cuvântul potrivit, ci “din cauza”. Din cauza noastră a fost revocată și din cauza noastră se vor folosi alții de priceperea ei. Dar nu-i nimic, suntem obișnuiți cu d-astea încă din vremuri îndepărtate, noi alungăm ce-i bun, alții valorifică. Important e că suntem mândri că suntem români!”, a fost mesajul lui Marian Godină despre semnătura inexistetă pe petiția susținerii lui Kovesi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×