De ce a părăsit Bianca Lăpuște PRO TV-ul! Soția lui Marius Moga și-a schimbat domeniul de activitate

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/02/2019, 14:22
De ce a părăsit Bianca Lăpuște PRO TV-ul! Soția lui Marius Moga și-a schimbat domeniul de activitate GALERIE FOTO
De ce a părăsit Bianca Lăpuște PRO TV-ul!

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, și-a schimbat domeniul de activitate. Blondina a fost reporter la PRO TV, iar acum a renunțat la meserie pentru a lucra împreună cu partenerul său. „E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, a declarat Bianca Lăpuște, conform click.ro.

Bianca Lăpuște a părăsit PRO TV-ul pentru a lucra alături de soțul ei, Marius Moga

Mai mult, întrebată despre revenirea la TV, aceasta a răspuns: ”Avem şi noi proiectele noastre, pe care vrem să le demarăm, dar asta nu ne opreşte vreo clipă să fim sau nu în televiuziune. E o chestiune de moment. …Asta nu pot să spun, pentru că momentan suntem implicaţi cu DeMoga Music şi până nu o aducem la un anumit nivel, nu ne putem gândi la televiziune, a mărturisit fostul reporter.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, în urmă cu 3 ani și-au spus ”da”, iar în 2015 au devenit părinții unei fetițe pe nume Maria Elisabeta. De asemenea, aceștia au mărturisit că își mai doresc copii, dar nu acum. ”Am făcut deja cinci ani împreună, în ianuarie. 3 ani de la nuntă…Sigur că ne mai dorim copii. Dar nu acum, sincer!”, a adăugat Bianca Lăpuște.

De ce a părăsit Bianca Lăpuște PRO TV-ul! Soția lui Marius Moga și-a schimbat domeniul de activitate

Cei doi sunt împreună de mai bine de 5 ani, în urmă cu 3 ani și-au spus ”da”

Fiica lor, Maria Elisabetă, calcă pe urmele tatălui ei

Cât despre minunea celor doi, Maria, se pare că ar merge pe urmele tatălui. ”Ea cântă, dar e doar un copil obișnuit, care cântă. Noi nu ne asumăm rol de jurat sau dirijor al ei. Merge la grădiniță de la doi ani, merge la călărie vara, când e cald. Îi place să înoate sau să cânte cu tati la pian. Mami nu o face model, o face ce vrea ea să se facă”, a mai spus soția lui Marius Moga.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×