Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, i-a surprins pe toți la un eveniment

Sandra Popescu   
in Stiri mondene
11/07/2018, 09:57
Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, i-a surprins pe toți la un eveniment GALERIE FOTO

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, i-a surprins pe toți la un eveniment! După ce toată presa a vuit că a rămas cu 20 de kilograme după naștere, frumoasa blondă a surprins pe toată lumea la ultimul eveniment de acum câteva seri.

Are doar 24 de ani, însă este fericită că a reușit să nască pe cale naturală. A rămas cu 20 de kilograme în plus, dar acum, la 3 ani după ce a devenit mamă, arată demențial.

Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga, apariție de senzație la un eveniment

Acum câteva seri, Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga a avut o apariție de senzație la un  eveniment monden. Bianca a reusit să slăbească, însă a mai rămas un pic… pufoasă, așa cum au scris tabloidele. Bianca s-a remarcat, însă, prin farmecul său, cu care credem că l-a cucerit și pe Marius Moga.

Ştirea MOMENTULUI

România este în fruntea țărilor europene cu majorări de prețuri

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.