David Duchovny, concert la București. Ascultă-l LIVE pe actorul din Dosarele X

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
10/02/2019, 15:11
David Duchovny, concert la București. Ascultă-l LIVE pe actorul din Dosarele X GALERIE FOTO
David Duchovny vine în concert live la București

David Duchovny va susține un concert live la București, duminică, 10 februarie, la Sala Radio. Actorul din Dosarele X va urca pe scenă la ora 20:00, însă publicul va avea acces începând cu ora 19:00. Organizatorii au anunțat care sunt regulile pe care trebuie să le respecte cei care vor să îl vadă live pe David Duchovny.

Actorul din Dosarele X se află pentru prima dată la București și va urca pe scenă în concertul Every Third Thought Tour. „Ne bucurăm să îți anunțăm primul concert David Duchovny în România. Actorul principal din Dosarele X și Californication va sosi la București pentru a concerta alături de trupa sa la Sala Radio pe 10 februarie 2019. Evenimentul face parte din turneul european Every Third Thought Tour, care va debuta pe 7 februarie 2019 la Moscova. Este pentru a doua oară când Duchovny vine în turneu în Europa. Starul își promovează cel de-al doilea album, lansat pe 9 februarie 2018. Genurile muzicale abordate de David Duchovny sunt rock și folk rock”, anunță organizatorii.

David Duchovny, în concert live la București

Cei care și-au achiziționat bilete din categoria Meet & Greet la concertul lui David Duchovny trebuie să ajunga la Sala Radio la ora 16:30 și trebuie să știe că nu mai pot intra mai târziu de ora 17:00. Aceștia se pot fotografia cu actorul din Dosarele X, vor avea acces la acces la Soundcheck Party și vor primi un autograf din partea lui David pe un accesoriu pe care îl aduc de acasă. De la 17:05, artistul va urca pe scenă pentru 10 minute, apoi va avea loc sesiunea Meet & Greet, până la ora 18:00. Porțile de acces pentru public se vor deschide la ora 19:00, iar concertul propriu-zis va începe la 20:00 și se va termina la 21:30.

David Duchovny vine pentru prima dată la
David Duchovny vine pentru prima dată la

Reguli de acces la concertul lui David Duchovny de la București

  • Accesul pentru concertul de duminică, 10 februarie 2019, se va face începând cu ora 19:00.
  • ​Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.
  • Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.
  • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate.
  • Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate. Acesta nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. De asemenea, biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
  • În incinta foaierului Sălii Radio va exista un stand de merch de unde se vor putea achiziționa CD-uri, DVD-uri, VINYL -uri și alte obiecte.

Este interzis accesul cu băuturi și produse alimentare cumpărate din afara incintei. De asemenea, nu aveți voie cu „sticle, doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro”, anunță organizatorii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×