Daniela Crudu

Daniela Crudu

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989, la Bucureşti. Cunoscută și sub numele de Cruduța, este o asistentă TV și model Playboy din România. Crudu a ajuns cunoscută publicului românesc prin intermediul matinalului ‘Neatza cu Răzvan și Dani unde timp de 3 ani a avut rolul de „vecină”.

A pozat în Playboy şi a fost asistentă la mai multe emisiuni TV

În adolescență, Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străinătate, reușind să devină una dintre cele mai bine plătite animatoare din capitală. În 2012, aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret din București. Crudu a intrat pentru prima oară în atenția presei datorită Prințulului Andrei Rațiu prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny unde a castigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România”.

În martie 2009, Crudu a apărut în revista Playboy, fapt care i-a crescut popularitatea astfel încât, aceasta a ajuns să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute.

În ianuarie 2011, Crudu a devenit asistenta lui Dan Capatos în emisiunea Un Show Păcătos, difuzată pe același post de televiziune. La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea.] După această demisie, Crudu a fost asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis,  iar mai apoi la Xtra Night Show. În 2015, Crudu a fost „burlăcița” în cadrul reality show-ului Burlăcița difuzat pe Antena 1. Crudu a mai participat și la emisiuni precum, Vaporul iubirii, Poftiți pe la noi, Splash! Vedete la apă și Asia Express.

Vedeta a fost bătută crunt de iubitul ei, care ar fi croat, în dimineaţa zilei de duminică, 9 februarie şi a ajuns la spital czu multiple răni şi traumatisme, în special la faţă. Cu toate acestea ea a anunţat că nu va depune plângere penală.

Alte articole despre Daniela Crudu

Închide ×