Cum arată acum Mihai Costea, la 4 ani după ce a fost părăsit de Daniela Crudu. A ajuns şomer, şi-a lăsat barbă şi îşi tratează depresia cu… băutură

în Femei frumoase
06/03/2018, 23:40
Cum arată acum Mihai Costea, la 4 ani după ce a fost părăsit de Daniela Crudu. A ajuns şomer, şi-a lăsat barbă şi îşi tratează depresia cu… băutură GALERIE FOTO

Daniela Crudu şi Mihai Costea au avut una dintre cele mai mediatizate relaţii din showbiz-ul românesc. La începutul lui 2014, însă, când toată lumea se aştepta la o eventuală nuntă, povestea lor de dragoste avea să ia sfârşit. Motivul?! Infidetatea fotbalistului, recunoscută chiar de acesta, ulterior: „E momentul să spun adevărul! Este adevărat că am avut o aventură de o noapte cu Denisa Botcari, dar de atunci nu am mai avut nicio legătură cu ea şi nu mai vreau să aud de ea. Şi încă ceva, în seara în care am fost cu Botcari, am vrut să… o dau şi unui alt prieten… Îmi cer scuze în faţa Danielei, sincer îmi pare rau, regret enorm că am făcut-o să sufere„.

De atunci, viaţa lui s-a schimbat enorm. Steaua s-a descotorosit de el, la ordinul patronului Gigi Becali, şi a ajuns în Arabia, dar a fost dat afară şi de acolo. Acum se află în Râmnicu Vâlcea şi, din păcate, de cariera lui fotbalistică s-a ales praful…. VEZI POZELE CU MIHAI COSTEA DE ACUM ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Din fericire pentru el, Mihai Costea şi-a găsit alinarea. Din păcate, nu în braţele unei femei, ci în prietenii lui. Şi în băutura, majoritatea fotografiilor postate de fostul atacant al Stelei fiind în compania amicilor olteni, la şpriţ. Şi pentru ca imaginea să fie completă, ex-iubitul Danielei şi-a lăsat barbă, după cum se poate vedea în pozele din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×