Dana Războiu divortează?! Mesaj tranșant: „Aveți grijă cui oferiți timpul vostru”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/01/2019, 13:23
Dana Războiu divortează?! Mesaj tranșant: „Aveți grijă cui oferiți timpul vostru”
Dana Războiu divorțează?!

Parcă tot mai multe detalii aduc stabilitate în speculațiile divorțului dintre Dana Războiu și soțul său.  Recent, aceasta a transmis un mesaj despre cum s-a bucurat de copiii săi, iar în cea de-a doua jumătate a acestuia a scris despre dezamăgirea pe care o simte față de tatăl celor mici. 

„Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp in care am jucat uno, am schiat, am sărit in pat, am mâncat multe clatite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate in română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre❤️Victor a schiat mult, Marc nu a vrut sa schieze decât doua zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele.”

Dana Războiu, mesaj halucinant la adresa soțului!

Dana Războiu a vorbit într-un mesaj despre vacanța de sărbători alături de familie, despre cât de mult apreciază timpul petrecut cu copiii săi, dar și despre relația cu soțul, care pare să nu fie roz.  „A fost o vacanța aproape reusita și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viata de bucurie. Pentru rolul de mama dau 100% din sufletul meu și imi iese. Si pentru cel de sotie am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni va rog aveți grija cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dati-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar in rest va rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-va instinctul.

Dana Războiu alături de copii săi
Dana Războiu alături de copiii săi

Nici cei mai vicleni oameni nu va pot păcăli instinctul dacă aveți încredere in ce simțiți. Aveți încredere in voi și in instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă sa va cucerească cu orice preț. Dar pentru ca aici suntem pe Instagram o sa rămân pozitiva, o sa țin pentru mine dezamăgirile și o sa va spun doar ca, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramanem nedespărțiți și puternici împreuna. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, be true to yourself!”, a scris Dana Războiu într-un mesaj de pe un site de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×