Dana Marijuana își crește singură copiii. A vorbit deschis despre coșmarul vieții ei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/06/2018, 10:49
Dana Marijuana își crește singură copiii. A vorbit deschis despre coșmarul vieții ei GALERIE FOTO

Dana Marijuana își crește singură copiii! Îi este greu, dar este obișnuită cu greul. Vedeta a vorbit deschis despre cea mai neagră perioadă din viața ei, când familia sa nu o scăpa din ochi, de frică să nu își ia viața! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Nu mai vreau nimic cu acte. Cel mai urat dintr-o casnicie este divortul. Sa ajungi sa te razboiesti cu persoana iubita. Nu din cauza stupefiantelor am intrat in spital. O sa scriu o carte, sa explic exact viata mea. Insa nu o sa zic prea multe”, a declarat Dana Marijuana.

Dana Marijuana își crește singură copiii. ”Familia mea a crezut ca ma sinucid”

”M-am indragostit si eu atunci. Am vazut un tip, un baiat, mi-au venit foarte multe informatii despre el. Am simtit ceva deosebit pentru el. Nu am ajuns sa fim impreuna. Cred ca si el m-a placut. Cand eram indragostita de acest baiat, am inteles multe. Am primit multe semne de la univers. In spital a fost o lupta psihologica. Nu neg ca am folosit stupefiante. Greseala mea a fost ca am fost foarte sincera.

Numai eu stiu prin ce am trecut. Important este ca am avut Dumnezeul meu si am avut noroc ca am trecut peste. Eu cand am fost internata acolo. Am fost internata la Obregia pentru ca familia mea a crezut ca ma sinucid. Am inceput sa vb singura, in versuri, voiam sa demonstrez. Normal ca au crezut ca am luat-o razna. De asta am scris si cartea asta”, a spus Dana Marijuana conform wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×