O mai ţii minte pe Dana Marijuana? Transformare şocantă! E blondă şi a luat kilograme plus! Nu mai e piele şi os ca atunci când se droga! Cum arată cântăreaţa acum! Galerie foto

Filon Stan   
in Reality show
17/04/2018, 17:29
O mai ţii minte pe Dana Marijuana? Transformare şocantă! E blondă şi a luat kilograme plus! Nu mai e piele şi os ca atunci când se droga! Cum arată cântăreaţa acum! Galerie foto GALERIE FOTO

„Încă o dată, cea mai fidelă fată” vine să ne şocheze! Dana Marijuana s-a transformat într-o adevărată gospodină!

Cea mai rebelă interpretă de hip-hop din România este mamă a două fetiţe, iar acum pare să îi meargă bine, deşi a pus câteva kilograme, mai ales faţă de perioada în care drogurile erau singura ei pasiune.

Dana Marijuana, transformare totală! Cum arată de când se ţine departe de droguri

Relaţia sa cu drogurile care au dus-o de multe ori la spital a fost una cu năbădăi. Ba s-a lăsat, ba s-a apucat din nou, însă acum pare să fi uitat de tot de stupefiantele care i-au dat viaţa peste cap de atâtea ori. Călătoreşte mult şi se distrează cu fetiţele ei, după cum se vede din fotografiile postate de fosta artistă pe Facebook.

Ştirea MOMENTULUI

În această vară nu scăpăm de ploi, iar la toamnă vine canicula! Prognoza meteo în următoarele luni

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.