Dana Budeanu, mesaj pentru Klaus Iohannis, Rareş Bogdan şi Ludovic Orban: „Pensaţii de la PNL! Băi, fetelor, sunteţi drăgălaşi”

Dana Budeanu, mesaj pentru Klaus Iohannis, Rareş Bogdan şi Ludovic Orban: „Pensaţii de la PNL! Băi, fetelor, sunteţi drăgălaşi”
Dana Budeanu comentează imaginea editată cu Iohannis, Rareş Bogdan şi Orban. Sursa foto: captură YouTube

Dana Budeanu a comentat o fotografie editată, apărută în online (vezi imaginea reprezentativă), în care Klaus Iohannis, Rareş Bogdan şi Ludovic Orban sunt înfăţişaţi precum trei personaje dintr-un serial celebru, Peaky Blinders. Designerul vestimentar a avut un mesaj extrem de acid la adresa celor trei, pe care i-a numit „pensaţii din PNL”.

Dana Budeanu, mesaj halucinant: „Voi sunteţi doar băieţei”

Redăm mesajul transmis pe canalul său de YouTube de Dana Budeanu privind colajul foto: „Hai să trecem la mafioţi adevăraţi. Nişte unii chiar vor să fie mafioţi. Vreau să vă vorbesc despre pensaţii de la PNL! Da, ei sunt o specie, sunt nişte băieţei, ca cei cu poşetă, care săptămâna aceasta şi-au făcut nişte poze în photoshop cu capetele lor tăiate, puse pe băieţii din celebrul serial cu mafioţi, Peaky Blinders. Băi, fetelor, de la PNL, voi sunteţi drăgălaşi aşa.

Vă daţi seama că sunteţi caterinca ţării, adică e ok, sunteţi şi la putere, caterinca e maximă. Analizând, mi-am dat seama că cele mai multe voturi le-aţi luat de la băieţeii cu poşetă, dar it’s fine, şi ei sunt ai noştri, doar că voi sunteţi o caterincă mare de tot. Când vreodată credeţi că aţi putea să vă identificaţi cu un gang de bafioţi irlandezi reali? Păi, bă, dacă vine cel mai prost din gang, lesinaţi, mă. Ăia băieţi răi, mă, au lamă în pălărie, voi sunteţi Peaky Blinders, mă?

Klaus Iohannis, Rareş Bogdan şi Ludovic Orban, în imaginea cu Peaky Blinders

Voi nu înţelegeţi ce spun ăia în serial, vă pun nevestele mâinile la ochi. Asta se întâmplă, bă, Peaky Blinders, au fost un gang adevărat de criminali în serie, care au făcut legea cam până în anii 20 şi care ştiau strada. Voi ieşiţi doar în jurul casei, ce mafioţi sunteţi voi. Voi sunteţi doar băieţei, nu v-a dat nici barba ca lumea, terminaţi cu aberaţiile astea. Maxim, poate Sex and the City, sau ceva de genul. Voi aţi ajuns să vă puneţi în poza asta pentru că aţi auzit la Verdict că am felicitat un stil asemănător celui din film şi am făcut şi o paralelă cu fiul Madonei şi cel al lui David Beckham”, a fost mesajul Danei Budeanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×