Dan Negru, reacție uluitoare pe Facebook, după accidentul din Ungaria!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2018, 16:16
Dan Negru, reacție uluitoare pe Facebook, după accidentul din Ungaria! GALERIE FOTO
Dan Negru, reacție virulentă după accidentul din Ungaria

Dan Negru a răbufnit pe Facebook, după accidentul din Ungaria, în urma căruia au murit nouă români! Vedeta de televiziune spune că autoritățile nu fac nimic! Dan Negru a venit cu un exemplu clar: a luat amendă doar oentru că și-a verificat mailul la semafor, în Franța! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Am plătit 135 de euro amenda in Paris pentru ca mi-am verificat mailurile la un semafor! In Franța te pocnește amenda și dacă folosești un telefonul intr-o mașina care staționează. Proiectul de lege a fost propus de Gendarmerie Nationale. Ai noștri pun lumânări! Nu știu sa se fi întâmplat altceva.

Dan Negru, reacție virulentă după accidentul din Ungaria

Blocurile din America au scări de incendiu exterioare pentru ca in anii 70, in Boston, o mama și o fiică au murit în timpul unui incendiu, neavând pe unde sa coboare. Un fotograf a surprins căzătura, poza a apărut pe prima pagina si a dus la regindirea întregului sistem de scări de incendiu din toată America. Așa cum la noi live-ul ăluia a fost pe prima pagina. Și cam atât…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×