Dan Barna face dezbatere live pe Facebook, cu românii de rând. Candidatul USR i-a invitat și pe Dăncilă și Iohannis, vineri

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
06/11/2019, 13:07
Dan Barna face dezbatere live pe Facebook, cu românii de rând. Candidatul USR i-a invitat și pe Dăncilă și Iohannis, vineri
Dan Barna anunță dezbatere pe Facebook cu votanții. Sursa foto: știrileprotv.ro

Candidatul USR la alegerile prezidențiale, Dan Barna, a anunțat că va susține o dezbatere electorală vineri, între orele 19:00 și 21:30, discuție la care i-a invitat pe principalii săi contracandidați, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. Barna nu a primit răspuns din partea niciuna dintre cei doi invitați, dar nu a renunțat la dezbatere. Liderul USR va primi răspunsuri de la urmăritorii de pe Facebook, în cadrul sesiunii LIVE și nu va evita nicio întrebare.

Dan Barna anunță dezbatere cu românii, pe Facebook

De altfel, în mod cu totul excepțional, anul acesta lipsesc dezbaterile pentru alegerile prezidențiale. Candidații fug de confruntare, iar asta ridică multe semne de întrebare, inclusiv teoria că ar exista un blat, ori un pact de non-agresiune. Barna a scris pe Facebook că în această campanie s-a dus în mai toate colțurile țării și a aflat care sunt necazurile prin care trec românii, ce vor oamenii cu adevărat de la un președinte.

Unul din subiectele sensibile pe care Barna va fi nevoit să îl abordeze este acuzația că ar fi fraudat fonduri europene, după ancheta care a apărut pe Rise Project. Ieri, site-ul de investigații jurnalistice a publicat documente care îl pun într-o lumină proastă pe candidatul USR, mai ales că s-a făcut cunoscut tocmai pentru lupta împotriva hoției. Cel mai probabil candidatul la președinție va vorbi și despre asta în dezbaterea pe care a anunțat-o pentru ziua de vineri, pe Facebook.

Barna: „Am lansat un apel către Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis”

„În nenumărate rânduri am lansat un apel către Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis pentru o dezbatere electorală în fața cetățenilor. Am mers în aproape toate orașele țării și am vorbit cu mii de oameni despre problemele și nevoile lor. În lipsa unei dezbateri înaintea primului tur de alegeri, în care să punem pe masă toate aceste lucruri vă anunț că vineri, de la ora 19.00 la 21.30 voi face o dezbatere live, aici, pe Facebook, unde voi încerca să răspund la cât mai multe dintre întrebările voastre”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×