Dacian Cioloș și-a lansat candidatura și Partidul Libertății Unității și Solidarității-PLUS

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 16:36
Dacian Cioloș și-a lansat candidatura și Partidul Libertății Unității și Solidarității-PLUS
Dacian Cioloș a lansat Partidul Libertății, Unității și al Solidarității!

Dacian Coloș a lansat în ziua de sâmbătă Partidul Libertății, Unității și Solidarității(PLUS), la Cluj-Napoca. Cererea pentru Partidul Mișcarea România trenează de mai bine de 8 luni în instanță, motiv pentru care va urma să fie retrasă, în zilele următoare, de la Tribunalul București. De asemenea, acesta a explicat că partidul acesta a fost înregistrat în Registrul Partidelor.  „Dragi prieteni! Vrem din tot sufletul o Românie mai bună, condusă de oameni cinstiți. Alături de o bună parte din echipa de lângă mine am avut experiența guvernării în 2016. O guvernare decentă, cu bună-credință, fără minciună, fără populism.

Acestea au fost obiectivele și valorile pe care ni le-am asumat. Am învățat însă, pe propria piele, că o guvernare solidă are nevoie de o susținere politică solidă. Un guvern cinstit are nevoie de susținerea unei clase politice cinstite, de susținerea unui partid format din oameni onești și competenți. Acum doi ani, după alegerile din decembrie 2016 am promis că voi rămâne activ, că voi rămâne implicat, că voi continua să muncesc pentru o Românie mai bună. Am promis că vom rămâne împreună. Am lansat împreună Platforma civică România 100. Zeci de mii de oameni s-au adunat în jurul unui manifest, în jurul a zece principii.”

Dacian Cioloș a lansat PLUS!

Dacian Cioloș a lansat un mesaj în mediul online despre partidul său al Libertății, Unității și al Solidarității. ”Vă invit să vă înscrieți în Partidul Libertății Unității și Solidarității (PLUS), vă invit să rămânem uniți și mobilizați pentru o România mai bună.

Dacian Cioloș a lansat Partidul Libertății, Unității și al Solidarității!
Dacian Cioloș a lansat Partidul Libertății, Unității și al Solidarității!

În PLUS, împreună, pornim la un nou drum, pornim pe calea destinului nostru comun! Marți, pe 18 decembrie, după ce vom fi încheiat ultimele formalități legate de încetarea demersului de înregistrare a Mișcării România Împreună, mă voi alătura vouă în România PLUS. Până atunci sper să ne regăsim, ca membri, cât mai mulți, cât mai entuziaști, cât mai hotărâți să schimbăm România în bine!”, a fost mesajul lui Dacian Cioloș despre partidul PLUS.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×