Dacian Cioloș, criticat de PNL. Care sunt acuzele care îi sunt aduse

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
13/01/2019, 14:37
Dacian Cioloș, criticat de PNL. Care sunt acuzele care îi sunt aduseGALERIE FOTO
Dacian Cioloș e criticat de PNL. Fostul premier, acuzat că nu îl susține pe Iohannis

Dacian Cioloș este criticat de membrii PNL pentru decizia de a-și face propria formațiune politică, urmând să candideze la alegerile europarlamentare. Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, este de părere că Cioloș ar fi trebuit să rămână de partea PNL și să îl susțină pe Klaus Iohannis la următoarele alegeri prezidențiale.

„Mi-aş fi dorit ca domnul Cioloş să fie în PNL, domnia sa a decis să îşi facă altă structură, îi doresc succes. (…) Mi-aş fi dorit ca în declaraţiile publice făcute să spună că îl susţine pe Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României, mi-aş fi dorit ca Dacian Cioloş, exponentul unei noi generaţii de politicieni, să fie alături de partea bună a lucrurilor, ştiind că orice divizare a dreptei poate crea dificultăţi în ceea ce înseamnă câştigarea Preşedinţiei. Klaus Iohannis va fi preşedintele României cu sau fără Dacian Cioloş, pentru că are în spate PNL. Nu pot să nu fiu supărat şi mâhnit de atitudinea lui Dacian Cioloş”, a declarat Daniel Buda.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Daniel Buda îl critică pe Dacian Cioloș
Daniel Buda îl critică pe Dacian Cioloș

Dacian Cioloș e criticat de PNL. Fostul premier, acuzat că nu îl susține pe Iohannis

Președintele PNL Cluj susține că Dacian Cioloș a avut o agendă dublă pe vremea când ocupa funcția de prim-ministru al României și era susținut de PNL. „Fiecare în viaţa asta cum îşi aşterne aşa doarme. Mi-aş fi dorit mult ca Dacian Cioloş să fi fost membru al PNL, i s-au oferit toate funcţiile, mai puţin cea de preşedinte, care trebuia să fie rezultatul poporului liberal”, a mai spus Daniel Buda.

„A avut posibilitatea de a veni în interiorul PNL, partid care i-a dat toate funcţiile numite pe care le-a avut, că nu a avut niciuna câştigată în urma unui scrutin electoral – secretar de stat în Ministerul Agriculturii, ministru al Agriculturii, comisar european. PNL l-a susţinut şi pentru funcţia de premier, aflând azi că avea o agendă dublă, că se bucura de susţinerea PSD, oferindu-le facilităţi în structurile guvernamentale; vom vorbi cum au fost menţinuţi oameni ai PSD de domnul Cioloş în funcţii guvernamentale cheie de decizie”, a adăugat președintele PNL Cluj.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×