Dacian Cioloș a caracterizat bugetul pe 2019: „Matematica lui Dragnea ne duce în faliment”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/02/2019, 17:49
Dacian Cioloș a caracterizat bugetul pe 2019: „Matematica lui Dragnea ne duce în faliment” GALERIE FOTO
Dacian Cioloș, caracterizare dură despre bugetul pentru 2019!

Dacian Cioloș, președintele PLUS, a făcut declarații despre bugetul pe 2019 în cadul emisiunii „În fața ta”. Acesta a susținut faptul că PSD a dat „dovadă clară de incapacitate de a guverna această țară”. Motivul principal este că nici la jumătatea lunii februarie România nu are stabilit bugetul pentru anul în curs. Dacian Cioloș a afirmat că nu-l mai crede deloc pe Liviu Dragnea și că din cauza lui țara va ajunge în faliment.

„Pe Dragnea nu-l mai cred. Cifrele pe care le promite sunt povești. Nu știu câtă matematică a învățat Dragnea, dar vedem de 2 ani că matematica lui ne duce la faliment. Matematica lui Dragnea a crescut salariile care nu au putere de cumpărare pentru cei care le au și a crescut salariile luând bani de împrumut, pentru că nici băncile nu mai împrumută guvernul. România trebuie să plătească dobânzi de peste 5% ca să se împrumute pe piața internațională”, a susținut Dacian Cioloș.

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, declarații dure despre bugetul pe 2019

Dacian Cioloș și-a arătat nemulțumirile pentru bugetul neexistent pentru anul în curs. România nu are bugetul decis, cu toate că ne aflăm la jumătatea lunii februarie. Președintele PLUS a vorbit despre toate neregulile văzute de acesta. „Nu vorbim de investitorii care ar veni și sunt descurajați, ci de cei care au investit deja în România și au dificultăți în a-și face proiectele de buget, de investiții pentru acest an, pentru că nu știu ce taxe vor avea de plătit, nu știu pe ce se pot baza, mai ales cei care au relații cu instituții ale statului, nu știu în ce fel să-și planifice investițiile.

Dacian Cioloș, despre bugetul României neclarificat nici până la jumătatea lunii februarie
Dacian Cioloș, despre bugetul României neclarificat nici până la jumătatea lunii februarie

E o dovadă clară de incapacitatea de a guverna această țară. Faptul că nu poți să-ți faci bugetul, când ai majoritatea în Parlament, ești la al 3-lea buget de când ai ajuns la guvernare și nu ești capabil să-ti proiectezi lucrurile, și de când guvernul a anunțat că lucrează la buget încă au loc negocieri”, a declarat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×