Cutremur în Vrancea, la 76 de kilometri adâncime. Ce magnitudine a avut seismul

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
16/01/2019, 21:36
Cutremur în Vrancea, la 76 de kilometri adâncime. Ce magnitudine a avut seismulGALERIE FOTO
Cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade în Vrancea

Un nou cutremur s-a produs, miercuri seară, în județul Vrancea, la o adâncime de 76 de kilometri, anunță Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Seismul a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs miercuri seară, la ora 19:20, în zona seismică Vrancea și a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. Seismul a fost localizat în apropierea oraşelor Odobeşti (44 de kilometri), Nehoiu (49 de kilometri), Râmnicu Sărat (51 de kilometri), Panciu (51 de kilometri) și Buzău (55 de kilometri).

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea
Cutremurul s-a produs în zona seismică Vrancea

Cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade în Vrancea

Seismul nu a fost unul puternic, astfel că populația nu l-a resimțit. De altfel, nu este singurul cutremur înregistrat miercuri în România. Un alt seism s-a produs la ora 11.26 în Buzău, la o adâncime de 117 kilometri. INFP a anunțat că acesta a avut o magnitudine de 2.9 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur care a lovit România anul trecut s-a produs pe 28 octombrie și s-a simțit și la București, însă nu s-au înregistrat victime. Acesta a fost localizat în județul Buzău și a avut o magnitudine de 5,8 grade pe scara Richter.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×