Cum să ai pielea perfectă! Iată ce ingrediente și secrete folosesc măicuțele de la mânăstire

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 10:54
Cum să ai pielea perfectă! Iată ce ingrediente și secrete folosesc măicuțele de la mânăstire GALERIE FOTO
Iată cum poți să ai o piele perfectă!

Cum îți păstrezi pielea perfectă și cum să capeți un ten mai luminos și frumos? Antiaging-ul a devenit unul din cele mai bine primite tratamente de către doamne și domnișoare. Acest fenomen a depășit 300 de miiarde de dolari în anul 2017. Izabela Pănescu, realizatorul emisiunii Tinerețe fără bătrânețe i-a pus câteva întrebări Mirelei Păduraru, trainer, despre întinerire și menținerea unei pieli frumoase.

Cum să ai pielea perfectă!

Mirela Păduraru, expert în tehnici de întinerire, a vorbit în platoul emisiunii Tinerețe fără bătrânețe despre cum să-ți întreții tenul. Se pare că unul din cele mai importate lucruri care influențează pielea este starea de spirit. Cum te simți pe interior ajută sau nu la felul în care arăți. „Este important, dar nu este de ajuns și pot să vă dau un exemplu destul de concludent: măicuțele de la mănăstire nu folosesc creme și totuși calitatea pielii lor este net superioară unor vedete care cheltuie milioane de dolari pentru a-și întreține aspectul fizic”, a afirmat aceasta.

De asemenea, aceasta a mai vorbit și despre cum influențează emoțiile și gândurile ridurile de expresie.Am constatat că emoțiile negative ne cauzează riduri de expresie care mai mult sau mai puțin pot fi îmbunătățite. Eradicate total în niciun caz, nu s-a descoperit secretul tinereții veșnice și nimeni nu a ajuns cu toți banii din lume să rămână tânăr forever. Prin urmare, am căutat să elimin gunoiul emoțional.”

Iată câteva sfaturi pentru o piele sănătoasă
Iată câteva sfaturi pentru o piele sănătoasă

Trucuri pentru piele sănătoasă

Respirația conștientă aduce beneficii la nivelul pielii, la fel ca și obiceiurile sănătoase. Pentru o piele sănătoasă, ai nevoie de hidratare și alimentație bună. „Da, toată lumea îmbătrânește, indiferent cât de faimoasă ești, câte intervenții chirurgicale faci, e un subiect sensibil, eu nu mi-am făcut nicio intervenție chirurgicală întrucât mi-am dorit să fiu autentică și atunci când spun că am practicat anumite lucruri să pot să inspir lumea și să arăt că se poate și fără, dar nu sunt împotriva operațiilor estetice, fiecare cum se simte bine și sfaturile de astăzi nu sunt destinate numai persoanelor care vor să fie frumoase natural, ci și persoanelor care apelează la toxină botulinică, la injecții cu acid hialuronic, întrucât este foarte importantă calitatea pielii, nu doar lipsa de expresie a feței și chiar dacă îți faci o umplere cu acid hialuronic, atâta vreme cât nu te hidratezi corect nu poți să ai pretenția de la medic să țină foarte mult acea intervenție, pentru că asta ține de metabolismul pacientului și de caracteristicile acestuia, nu doar de profesionalismul medicului.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×