Cum poți afla rapid dacă ai cancer! Testul care depistează boala în doar 10 minute

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 10:35
Cum poți afla rapid dacă ai cancer! Testul care depistează boala în doar 10 minute
Descoperirea aparține oamenilor de știință de la Universitatea din Queensland, Australia

Există un test simplu prin care poți depista, în doar 10 minute, dacă ai cancer în fază incipientă. Descoperirea aparține oamenilor de știință de la Universitatea din Queensland, Australia. Proba este una simplă și deloc costisitoare. Experții au observat că celulele canceroase formează o structură AND unică, în contact cu apa, iar momentul în care în test sunt introduse și particule de aur, acestea își schimbă cromatica.

De asemenea, cercetătorii australieni spun că s-au folosit de această metodă și pentru a depista cu o acuratețe de un procent extrem de mare, 90% diferite boli precum: cancerul la sân, de prostată sau intestin. Totodată, aceștia sunt încrezători că proba poate fi folosită cu succes pentru diagnosticarea tuturor tipurilor de cancer. Însă, cu toate acesttea, metoda mai are încă nevoie de alte teste clinice, dar experții australieni speră să poată fi utilizată de spitalele din toată lumea în cel mai scurt timp.

Testul prin care poți afla rapid dacă ai cancer într-o fază incipientă este invenția unor australieni

cum poti afla rapid daca ai cancer depistat australieni
Cercetătorii australieni spun că s-au folosit de această metodă și pentru a depista cu o acuratețe de un procent extrem de mare, 90% diferite boli precum: cancerul la sân, de prostată sau intestin.

Cunoscut sub denumirea științifică de tumoare malignă sau neoplasm malign, este un grup care implică dezvoltarea anormală a celulelor cu potențial de a izbi sau invda corpul. Nu toate tumorile sunt canceroase. Cele care nu se răspândesc la alte organe sunt tumorile benigne. Posibilele semne ale boli includ: un nodul nou apărut, sângerări anormale, tuse prelungită sau pierdere în greutate și modificări ale scaunelor. Dar, de menționat este că simptomele enumerate pot indica existența cancerului, însă acestea pot apărea și din cauza altor probleme. Există peste 100 de tipuri de cancer care afectează corpul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×