Cum au venit femeile ministru la Ateneu! „S-au îmbrăcat ca la nuntă”

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 21:01
Cum au venit femeile ministru la Ateneu! „S-au îmbrăcat ca la nuntă” GALERIE FOTO
Ce ţinută au avut femeile ministru la Ateneu! "S-au îmbrăcat ca la nuntă"

La evenimentul de la Ateneu, au atras atenția prin ținuta lor femeile ministru din Cabinetul Dăncilă. Acestea au venit îmbrăcate foarte elegant, dar au fost criticate pe reţele de socializare. „S-au îmbrăcat ca la nuntă”, au spus internauţii! Cel mai mult au ieşit în evidenţă prin ţinutele lor Carmen Dan și Ana Birchall.

„Vreau să vă asigur că vom colabora cu SPP şi în felul acesta avem toată disponibilitatea şi am luat toate măsurile care se impun pentru păstrarea ordinii publice. Nu vreau să înţelegeţi că asta înseamnă o confruntare cu protestatarii. Vrem doar ca acest eveniment foarte important – vizita Colegiului Comisarilor CE, să se desfăşoare fără incidente. Suntem foarte atenţi în aceasta zonă şi toate informaţiile, aşa cum spune protocolul, vor fi direcţionate către instituţia care coordonează această activitate, aceasta fiind SPP”, spunea Carmen Dan, înainte de eveniment, când au fost anunţate proteste la Ateneu din partea unor organizaţii civile.

Doamnele ministru au venit la Ateneu cu microbuzul, Viorica Dăncilă cu limuzina

Membrii Guvernului au venit aproape toți cu microbuzele la evenimentul de la Ateneul Român. Femeile din Guvernul Dăncilă au atras atenţia, dar au fost şi criticate, pentru că „s-au îmbrăcat ca la nuntă”.  Premierul Viorica Dăncilă a fost singura care nu a venit cu microbuzul. Aceasta a sosit singură, într-o limuzină. Femeile ministru au atras atenția prin ținutele deosebite, mai ales ministrul de Interne, Carmen Dan.

Viorica Dăncilă a coborât dintr-o limuzină la Ateneu

La evenimentul de la Ateneul Român au venit mare parte din invitații la ceremonia de deschidere a Președinției Consiliului UE preluată de România pe 1 ianuarie 2019. A fost prezent și preşedintele Klaus Iohanis, dar şi liderii importanţi ai Europei. La eveniment participă Jean-Claude Juncker, Donald Tusk, Antonio Tajani și mai mulţi actuali şi foşti oficiali români. În ciuda disensiunilor din ultima perioadă preşedintele Klaus Iohannis s-a salutat protocolar cu premierul Viorica Dăncilă, la sosirea de la Ateneul Român.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×