Cum arată Florina Cercel la 76 de ani! Drama actriței care a impresionat România

Cum arată Florina Cercel la 76 de ani! Drama actriței care a impresionat RomâniaGALERIE FOTO
Actrița Florina Cercel a împlinit 76 de ani

La 76 de ani Florina Cercel arată o formă de invidiat! Marea actriță a povestit într-un interviu drama prin care a trecut în tinerețe, episod care a impresionat România. Florina Cercel și-a pierdut primul soț pe vremea când avea doar 29 de ani. Acesta era doctor și s-a stins din viață în urma urma unui cancer bronho-pulmonar, fără ca măcar să fie fumător. 

Actrița Florina Cercel a rămas văduvă la 29 de ani
Actrița Florina Cercel a rămas văduvă la 29 de ani

Marea actriță a povestit cum l-a cunoscut pe cel care avea să dispară fulgerător mai apoi din viața sa. „A fost cu adevărat cea mai mare iubire a mea, m-a văzut pe stradă şi s-a îndrăgostit de mine. Mi-a făcut o curte de modă veche, chiar şi pentru vremea aceea”, a povestit actrița. Ea a primti un bilet după câteva zile: „Sunt doctorul Perian Ioan Liviu, sunt admiratorul dumneavoastră secret. Pe 7 ianuarie e ziua mea şi aş fi foarte onorat dacă aţi veni la petrecere”. Ce a urmat a fost ca un scenariu de film.

Florina Cercel este cunoscută mai ales după ce a jucat în telenovela Inimă de Țigan. Vorbim aici despre generația mai tânără. care astfel a luat contact cu mari actori ai României
Florina Cercel este cunoscută mai ales după ce a jucat în telenovela Inimă de Țigan. Vorbim aici despre generația mai tânără, care astfel a luat contact cu mari actori ai României

Florina Cercel arată superb la 76 de ani! A trecut printr-o dramă și multe povești de dragoste

Pe 28 ianuarie Florina Cercel  a împlinit 76 de ani. Actrița a impresionat România cu drama ei din tinerețe, când și-a pierdut primul soț. Marea actriță a povestit cum au dansat împreună 12 ore neîntrerupt: ”Nu m-a lăsat din braţe, nu am mâncat, nu am băut nimic. Apoi m-a condus acasă, iar mama era îngrijorată că nu ştia nimic de mine. El a intrat, s-a prezentat şi m-a cerut de nevastă. Ne-am căsătorit cam după un an”. Din păcate, doctorul s-a îmbolnăvit de cancer bronho-pulmonar, fără să fie fumător. „În opt luni a murit. Nu am mai urcat pe scenă, acolo, la Timişoara, de atunci, din 9 mai 1972.”, a povestit Florina Cercel.

Florina Cercel s-a născut pe 28 ianuarie 1943, la Piatra-Neamţ. În cariera sa, marea actriță are peste 100 de roluri în filme şi piese de teatru. Chiar dacă a trecut printr-o dramă la 29 de ani, Florina Cercel are și împliniri personale, în afara carierei de excepție. ”Nu sunt singură, am o nepoată, o strănepoată, o soră care are şi ea familia ei, pe Thomas, un pisoi cu ochii albaştri. Însă, odată cu plecarea mamei dintre noi, eu şi sora mea ne-am mai îndepărtat, ea era liantul dintre noi”, spune marea actriță.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×