Cum arată femeia care valorează 70 de miliarde de dolari: Lauren Sanchez, noua iubită a șefului Amazon

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
11/01/2019, 19:57
Cum arată femeia care valorează 70 de miliarde de dolari: Lauren Sanchez, noua iubită a șefului Amazon GALERIE FOTO
Lauren Sanchez este noua iubită a șefului Amazon

Lauren Sanchez este considerată de mulți principalul motiv pentru care cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, divorțează după 25 de ani de căsnicie. Șeful Amazon a devenit apropiat  de prezentatoarea de televiziune din Statele Unite ale Americii, cei doi fiind surprinși de mai multe ori împreună pe parcursul anului trecut.

Prezentatoarea programului matinal al postului Fox din Los Angeles, Lauren Sanchez, a divorțat și ea în toamna anului trecut, după o căsnicie de 12 ani cu Patrick Whitesell, impresar la Hollywood. „Lauren și Jeff au petrecut mult timp împreună în decursul ultimului an, în special în ultimele luni. Inițial s-au întâlnit la petreceri, pe aici, pe colo. Dar pe măsură ce au petrecut mai mult timp împreună, relația lor a evoluat și a stârnit controverse. Jeff s-a întâlnit și cu prietenele lui Lauren. Cei doi au devenit foarte apropiați”, a declarat o persoană din anturajul cuplului.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos s-au cunoscut la o petrecere
Lauren Sanchez și Jeff Bezos s-au cunoscut la o petrecere

Lauren Sanchez este noua iubită a șefului Amazon, Jeff Bezos

Lauren Sanchez s-a căsătorit în anul 2005 cu Patrick Whitesell, la nunta celor doi fiind prezenți invitați de seamă, precum Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Hugh Jackman și Jessica Alba. Lauren și-a început cariera ca reporter de divertisment, apoi a prezentat emisiunea „So You Think You Can Dance”, dar a demisionat după doar un sezon, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. A jucat în filme precum Fight Club, The Day After Tomorrow, Ted 2, iar în 2016 a devenit pilot de elicopter și și-a înființat propria firmă de producție și filmări aeriene.

Lauren Sanchez
Lauren Sanchez

A fost căsătorită de două ori și este mamă a trei copii. Lauren Sanchez l-a întâlnit pe șeful Amazon, Jeff Bezos, prin intermediul fostului ei soț. Lauren și Jeff au fost văzuți pentru prima dată împreună la o petrecere în 2016, iar fostul ei soț, Patrick Whitesell, ar fi știut de relația lor. Jeff Bezos are o avere estimată la aproape 140 de miliarde de euro, dar ar putea rămâne doar cu 70 de miliarde în cazul în care decide să facă partaj la divorț.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×