Ce reguli respectă cu strictețe Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Iată câți bani are în conturi

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
30/12/2018, 17:03
Ce reguli respectă cu strictețe Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume. Iată câți bani are în conturi GALERIE FOTO

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, are câteva reguli de la care nu se abate niciodată. Unele dintre ele sunt absolut incredibile. Miliardarul american s-a ghidat tot timpul după aceste principii și a avut succes. Este primul om din lume a cărui avere a trecut de 150 de miliarde de dolari.

Regulile după care cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, își conduce afacerile sunt de-a dreptul surprinzătoare, chiar și pentru cei mai buni manageri. Dacă un afacerist din România ar proceda așa probabil că ar da faliment. Și totuși după aceste reguli americanul a fondat și conduce cea mai tare înfloritoare afacere din lume, compania Amazon. Iată care sunt principiile după care se ghidează cel mai bogat om de pe planetă.

Jeff Bezos are în conturi o avere de 112 miliarde de dolari, dar respectă tot timpul aceste reguli

Primul om din lume care a făcut o avere de peste 150 de miliarde de dolari, Jeff Bezos, nu doarme mai puțin de 8 ore pe noapte. Aceasta ar fi cea mai normală regulă pe care o respectă miliardarul. Celelalte nu sunt atât de convenționale. De exemplu, chiar dacă are cea mai profitabilă afacere din lume, directorul Amazon nu stă prea mult la discuții cu cei care vor să investească în compania  sa. Doar şase ore pe an petrece miliardarul în prezența investitorilor. 

Jeff Bezos a pornit afacerea Amzon în 1993, cu 300.000 de dolari primiți de la părinți. Acum are o avere de 112 miliarde de dolari

Cea mai importantă regulă pentru magnatul american este ca la ședintele la care participă să fie cât mai odihnit, așa că îşi programează întâlnirile importante înainte de ora 12! Iar la acestea Jeff Bezos evită întotdeauna aglomerația. La sedințele sale participă totdeauna un număr de persoane care să se poată sătura din două pizza. Oricât de ciudate sunt regulile după care miliardarul în vârstă de 54 de ani își conduce viața și afacerile, se pare că acestea sunt foarte eficiente, din moment ce în 2018 acesta este cel mai bogat om din lume cu o avere de 112 miliarde de dolari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×